Extra drukte verwacht bij bezorgdiensten
Geplaatst op 2 november 2020 in Branding

Extra drukte verwacht bij bezorgdiensten

Wacht niet langer met het bestellen van sint- en kerstgeschenken!

Elk jaar hebben bezorgdiensten in de aanloop naar kerst en sinterklaas te maken met piekdruk. En ook dit jaar voelen we het al een beetje aankomen. Afgelopen week werd door de NOS bevestigd dat webwinkels en bezorgers zich schrap zetten voor een hectische aanloop van de feestdagen. Maar wat betekent dit voor jou, het bestellen en bezorgen van eindejaarsgeschenken?

In de laatste maanden van 2020 wordt de belasting van bezorgers ongekend hoog. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de het coronavirus dat onze samenleving in haar greep heeft. In alle branches heeft men te maken met uitval van medewerkers, zo ook bij de pakketdiensten. Ook zien we dat de coronacrisis online winkelen aanjaagt. Volgens het CBS is de internetomzet van de detailhandel in Q2 54,8 procent hoger dan een jaar eerder. Dat is de hoogste groei tot nu toe gemeten. Gekeken naar deze cijfers, is de verwachting dat deze cijfers in het laatste kwartaal alleen maar toenemen. Kerstpakketten en eindejaarsgeschenken worden veelal naar thuisadressen verstuurd en de borrels zijn voor een groot deel al geannuleerd.

Wat kun jij doen?

Wat zou het zonde zijn als jouw zorgvuldig uitgekozen kerstattentie niet op tijd aankomt bij werknemers en relaties. Gelukkig is het nog niet te laat. Wat kun je doen om jouw kerstgeschenken op tijd in huis te hebben? Er is eigenlijk maar een antwoord en we zeggen het nog maar eens: plan vooruit! Houd rekening met oplopende bezorgtijden vanaf de week van Black Friday (23 november) tot aan het eind van het jaar. Dit geldt zowel voor je order van kerstgeschenken als voor de distributie naar de ontvanger toe.

Pinkcube denkt met je mee

Wij staan het hele jaar door voor je klaar met super snelle reactietijden en ons online bestelgemak. Natuurlijk denkt Pinkcube ook nu met je mee. Allereerst hebben we een prachtig eindejaarsassortiment en E-magazine voor je samengesteld die je helpen bij een snelle keuze voor het perfecte kerstgeschenk. Daarnaast kunnen wij vanaf nu ook de distributie voor je verzorgen van jouw geschenk direct naar de ontvanger. Zo wordt deze zorg jou uit handen genomen. Je kunt er zelfs nog een persoonlijke boodschap aan toevoegen. Wel zo makkelijk.

Wacht dus niet veel langer. Bestel snel! Wij staan voor je in de startblokken.