Klaar voor de start..
Geplaatst op 7 december 2020 in Branding

Klaar voor de start..

Af! 2021 staat voor de deur en de start van het nieuwe jaar wordt zoals altijd gevuld met goede voornemens. Iedereen vult zijn of haar voornemens zelf in. Ga je gezonder eten, vaker op de fiets naar kantoor of heb je nieuwe ambities? 2020 is een jaar dat toch wel met gemengde gevoelens wordt afgesloten. Tegelijkertijd biedt dit mogelijkheden om met een frisse start 2021 te omarmen. In dit blog vertellen we je meer over de geschenken die bij kunnen dragen aan het behouden van de motivatie van jouw collega’s en samen van 2021 een mooi jaar maken.

Waarom voornemens?

Goede voornemens worden al jarenlang gemaakt en worden gezien als unieke kansen voor het nieuwe jaar. De voornemens gaan regelmatig over de dagelijkse gewoontes waar men iets aan wil veranderen. Denk aan stoppen met roken of het drinken van meer water. Het gedrag is eigenlijk niet gewenst en handelingen zitten vast in het systeem. Vervelend is dat je dit gedrag niet zomaar afleert, omdat het huidige gedrag een gewoonte is geworden.

Om goede voornemens vol te houden, raden we aan dat je deze plannen opschrijft. Hierdoor blijf je gemotiveerd en maak je verbeteringen zichtbaar. Maak niet te veel plannen. Focus is een van de belangrijkste aspecten bij het succesvol uitvoeren van je voornemens. Een bedrukte agenda of notitieboekje is ideaal om deze voornemens op te schrijven, concreet te maken en in 2021 jouw voornemens werkelijkheid te laten worden.

New year, new me

Wie kent deze uitspraak niet? Veel mensen richten zich op klassieke voornemens; meer sporten en het afsluiten van een fitnessabonnement. De motivatie is de eerste dagen/weken sterk aanwezig. Toch zien we dat motivatie gedurende de tijd steeds meer afneemt.

Hoe mooi is het om relatiegeschenken te krijgen die als extra duwtje in de rug stimuleren bij het behalen van jouw doelen? Denk hierbij aan een Activity Tracker, springtouw en fitness-set. Of juist om na het sporten om op kracht te komen: de Mepal yoghurtbeker. Alles bij elkaar zorgt voor een frisse en gemotiveerde start. Daar wil jij toch ook de vruchten van afwerpen?

Maak waardering tastbaar

Waardering is in het nieuwe jaar een belangrijk onderwerp. Zeker na de bijzondere tijden van 2020. Een tastbare blijk van waardering is belangrijker dan ooit tevoren. Als bedrijf wil je hier natuurlijk op inspelen en positiviteit uitstralen. Benieuwd naar de producten met betrekking tot gezondheid en een frisse start? Kijk dan snel naar onze eindejaarscollectie.