Maak waardering tastbaar met een relatiegeschenk
Geplaatst op 4 november 2020 in Branding

Maak waardering tastbaar met een relatiegeschenk

Nog nooit hebben zoveel mensen in Nederland tegelijkertijd thuis gewerkt. Het klinkt ideaal om lekker vanuit je eigen vertrouwde thuisomgeving aan het werk te gaan. Trainingsbroek aan, je eigen tijdsplanning maken en geen onrustige kantoortuinen. Maar het gevoel van verbondenheid met een organisatie en de collega’s wordt minder.

Als je dagelijks gewend bent om op kantoor te komen, dan is het nu inderdaad even wennen dat je zonder je collega’s aan tafel zit. Het voelt toch anders. Door de fysieke afstand is het aan het einde van dit jaar extra belangrijk om collega’s, relaties en alle anderen te bedanken en te blijven motiveren. De leukste manier om dit te doen is met een gepersonaliseerd geschenk!

Relatiegeschenk op maat

Ondanks dat je (misschien) nog steeds voor of bij hetzelfde bedrijf werkt, is alles nu anders dan dat men gewend is. Dit hoeft natuurlijk geen groot probleem te zijn. Met betrekking tot het thuiswerken zeker niet. Want waarom elkaar geen schouderklopje of compliment geven op afstand? Spreek je waardering uit door het sturen van een berichtje of tijdens die digitale meeting. Je kunt het ook op een unieke manier aanpakken. Stuur eens een tastbare vorm van waardering toe! Kies een chocoladereep, onmisbaar gadget of lokaal geproduceerde musthave. Door deze tastbare vorm van waardering aan de werknemers te geven, steun je hen in deze bijzondere tijd en motiveer je hen om op goede voet door te blijven gaan met het werk om uiteindelijk samen successen te vieren. Samen heb je één doel voor ogen en daar ga je voor.

Een tal van mogelijkheden

Kies je voor die unieke, memorabele tastbare waardering dan hebben wij een ruime keuze in ons assortiment. Ga je voor elektronische gadgets die het thuiswerken net wat gemakkelijker maken? Denk aan draadloze hoofdtelefoons of opladers. Ook zijn speakers een musthave. Q-music en de foute hits om 10.00 uur worden nooit meer overgeslagen. Of ga je mee met de lokale trend, producten van nationale bodem. Zoveel prachtige items worden stiekem gewoon lokaal geproduceerd op een duurzame wijze. We weten wat het productieproces is en benoemen het maatschappelijke doel van deze producten. Koppel jouw persoonlijke verhaal aan een maatschappelijke verantwoord relatiegeschenk en je hebt binnen no-time een inspirerend merkverhaal.

Als je eenmaal hebt uitgekozen wat je wilt geven, dan is het de hoogste tijd om een bestelling te plaatsen. Tijdens het bestellen krijg je allerlei opties te zien die je helpen bij het maken van de juiste keuzes. Zo kun je het aantal producten kiezen die je wilt bestellen en kun je ervoor kiezen of je de geschenken wilt laten bedrukken met een logo of tekst. En vanaf nu kun je zelfs kiezen voor verzenden naar individuele adressen. Een stukje waardering gewoon thuisbezorgd, dat is pas service!

En nu: het tastbare deel

Vooral in deze lastige tijd is het belangrijk dat we altijd naar elkaar om blijven kijken. Dit geldt zeker ook op werkgebied. De meeste tijd van ons leven zijn we aan het werk. Wanneer we voor een langere tijd samenwerken binnen één bedrijf, leer je elkaar kennen en waarderen. Deze waardering is mondeling natuurlijk leuk en goed om kenbaar te maken. Maar door waardering tastbaar te maken, krijg je toch een hele andere onderlinge verbintenis die belangrijk is om te hebben binnen het bedrijf. Soms zegt een geschenk veel meer dan woorden bij elkaar kunnen zeggen. Bekijk ons assortiment en laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden.