Ontdek de nieuwe Prodir DS9 pen
Geplaatst op 24 april 2015 in Producten

Ontdek de nieuwe Prodir DS9 pen

Prodir is het topmerk uit onze collectie bedrukte balpennen. Topkwaliteit, rechtstreeks uit Zwitserland. Wij presenteren met trots het nieuwste model: de Prodir DS9. Simply beautiful.

Design

De pen onderscheidt zich door het prachtige design. Het op het eerste oog klassieke design wordt doorbroken door de asymmetrische bevestiging van de clip aan de body van de pen. De behuizing van de pen evolueert van rond naar ovaal (van vulling naar clip). Deze basisvormen worden subtiel afgewisseld met vierkante-, driehoekige- en ovale vormen. Dergelijke “storende elementen” maken dit ontwerp zo effectief, je blijft ernaar kijken.

de-nieuwe-prodir-ds9

Het nieuwste model van Prodir: de Prodir DS9

Ook in het materiaal gebruik zit een subtiele tegenstelling. De body van de pen is mat terwijl de clip glanzend gepolijst is.

Personalisatie mogelijkheden

kenmerken-1kenmerken-2

Kwaliteit

Bij Prodir gaat design hand in hand met duurzaamheid: met het gepatenteerde Floating Ball® Writing System schrijft elke pen minimaal 5 kilometer vlekkeloos. Prodir staat simpelweg voor Zwitserse precisie en kwaliteit. Dat zie je en dat voel je. Het is niet voor niets dat al onze klanten uit de farmaceutische industrie enkel nog schrijven met Prodir pennen.

Bedrukking

kenmerken-3bedrukkingkenmerken-4

Bestellen

De DS9 is nu al bij ons te bestellen vanaf 500 stuks. Nadat je bij ons een offerte hebt aangevraagd maken onze designers een drukproef zodat je direct kan zien hoe de pen er met de aangeleverde tekst en/of het logo uit komt te zien. Pas als het ontwerp helemaal naar wens is gaan wij de pennen bedrukken. Uiteraard is het mogelijk een sample te ontvangen.

Bestel de Prodir DS9

Deel dit bericht