Breaking news: verruiming van de werkkostenregeling
Geplaatst op 8 juni 2020 in Branding

Breaking news: verruiming van de werkkostenregeling

Het coronavirus brengt voor veel bedrijven een zware tijd met zich mee. Na een aantal maanden begint de wereld weer langzaam te leven. De zon begint te schijnen en maatregelen worden versoepeld. Wat veel mensen niet weten, is dat de werkkostenregeling is verruimd. De nieuwe WKR geeft organisaties de mogelijkheid om medewerkers extra te belonen voor hun harde werk in deze ingewikkelde omstandigheden.

WKR hoe zit dat precies?

Door de omstandigheden zijn veel bedrijven hard getroffen. Gelukkig is er een regeling in het leven geroepen waarmee veel bedrijven het hoofd boven water kunnen houden. De WKR is een regeling voor bedrijven waarmee zij een tegemoetkoming kunnen aanvragen voor loonkosten. Dit is echter niet alles! Ook de werkkostenregeling is verruimd. Dit betekent dat bedrijven een tegemoetkoming krijgen en tegelijkertijd meer ruimte krijgen voor onbelaste vergoedingen.

De vrije ruimte die werkgevers hebben om deze onbelaste vergoedingen te geven, wordt eenmalig verhoogd van 1,7% naar 3% voor de eerste € 400.000 van de loonsom per werkgever. Dit levert 200 miljoen extra ruimte op voor ondernemers. Met de werkkostenregeling kan de werkgever belastingvrij een waardering aan werknemers geven, zoals een relatiegeschenk of het organiseren van een bedrijfsuitje. Inspiratie nodig voor het perfecte relatiegeschenk? Onze trendwatchers op het gebied van relatiegeschenken delen hier met jouw de leukste tips om gebruik te maken van de verruimde WKR regeling

Zomer relatiegeschenken

Nu de zon weer begint te schijnen en alle maatregelen langzaam versoepelen, is het tijd voor genieten. Er is weer mogelijkheid om op vakantie te gaan of lekker in de tuin te zitten. In de zon met een hapje en een drankje. Je brengt genieten naar een hoger niveau met onze Hamamdoek en JBL-speaker. Een vakantie in eigen tuin was nog nooit zo fijn. Dit klinkt toch als muziek in de oren?

Chefkok van de sterren

Als je in de avond van je Hamamdoek afstapt, is het tijd om lekker te eten. Met onze 4-delige barbecue set is barbecueën nog nooit zo makkelijk geweest. Deze set zorgt ervoor dat je erbij loopt als een echte chef. Nooit meer alle tools bij elkaar zoeken. Door de handige koffer kun je hem makkelijk weer opbergen en tevoorschijn halen als de zon begint te schijnen. De perfecte afsluiter van een dag in de zon!

Onderuit gezact op een SeatZac

Om de avond af te ronden en te kunnen uitbuiken van deze heerlijk dag, hebben wij de SeatZac voor je klaarstaan. Heerlijk liggen wegdromen op deze met lucht gevulde chillbag. Deze luchtzak is ideaal om overal mee naartoe te nemen. Hij is makkelijk op te vouwen en weeg maar 750 gram. Perfect voor een dagje aan het water of in het park. Zie jij jezelf al liggen in de zon?

Door de verruiming van de onbelaste vergoedingen is er de ruimte om te bedanken en te genieten. Afgelopen maanden waren zwaar, maar nu is het de tijd om te ontspannen. Pinkcube biedt jouw organisatie de mogelijkheid om samen met je collega’s extra plezier te hebben deze zomer. Gun jij jezelf en al je collega’s ook zo’n heerlijke tijd in de zon? Kijk dan snel in onze vernieuwde categorie vol zomerse geschenken voor meer van deze relatiegeschenken.

Deel dit bericht