Zo maak jij je klaar voor de s(up)portzomer van 2020
Geplaatst op 20 februari 2020 in Branding

Zo maak jij je klaar voor de s(up)portzomer van 2020

Pak de kalender er maar bij, want 2020 wordt een echt support jaar! Het Nederlandse en Belgische voetbalteam doen mee aan een eindtoernooi, Wimbledon is volledig in de ban van Djokovic of Federer en de Formule 1 is eindelijk terug op het circuit in Zandvoort. Ook mogen we na 44 jaar het Eurovisie Songfestival weer verwelkomen. Voor al deze evenementen hebben wij een exclusief assortiment samengesteld die bijná live is. Bereid je voor op een fantastische zomer vol inhaakmomenten!

Download onze kalender

Helaas is deze kalender niet meer up-to-date. Zodra er ontwikkelingen zijn, laten wij dit zo spoedig mogelijk weten. Natuurlijk passen wij onze support kalender, waar nodig, aan.

Vul onderstaande velden in om onze kalender te downloaden.



Als het EK voetbal, de Tour de France en Wimbledon erop zitten, is het tijd om de batterij op te laden voor de Olympische Spelen en de Paralympische Spelen in Tokio. Meer dan 18 dagen lang kunnen we genieten van de mooiste sporten. Onder andere Atletiek, Hockey, Zwemmen en Paardensport komen aan bod. Al met al wordt 2020 een prachtig jaar. Staat bij jou op kantoor de televisie al paraat?

Deel dit bericht