Herfst 2022

Bestel snel & eenvoudig

Blader door ons herfstassortiment

Het is tijd om ons voor te bereiden op koudere dagen. Om onze strandlakens en zonnebrillen op te bergen en ruimte te maken voor mutsen, mokken en plaids. In de herfst hebben we bovendien te maken met donkere dagen. Je kent het wel; in het donker weggaan en in het donker thuiskomen. Daarom is het belangrijk om ook voorbereidingen te treffen zodat je veilig en verantwoord de weg op kan. Bij Pinkcube ben je aan het juiste adres om deze producten in huis te halen voor klanten, collega’s of andere relaties. Zo kunnen jouw relaties, klanten of medewerkers de herfst van 2022 veilig, knus en warm spenderen.

Pinkcube's herfst favorieten

Mutsen
Mokken
Paraplu's
Geurkaarsen
Thermosbekers
Sleutelhangers
Lippenbalsem

Herfst 2022

Knus met herfst

Herfst 2022

Trotseer elke tegenbui

Herfst 2022

Voor het ultieme herfstgevoel

Herfst 2022

Een warm drankje voor onderweg, een paraplu die tegen een stootje kan, kaarsen of een warme plaid waarmee je knusheid in huis haalt óf fiets- en hardlooplampjes waarmee je veilig op pad kunt; het zijn items waarmee je de herfstmaanden net iets prettiger doorkomt. Bij Pinkcube bestel je snel en eenvoudig relatiegeschenken met herfst thema. Bovendien kun je bij Pinkcube herfst producten zelf customizen en een eigen ontwerp aanleveren. Binnen een uur ontvang je een gratis digitaal ontwerp. Geef je akkoord? Dan starten we het productieproces en doen we ons best om jou geschenken op tijd te leveren. Wil je meer weten over relatiegeschenken bestellen voor herfst 2022 bij Pinkcube? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Originele kerstgeschenken

Hoe eerder je kerstgeschenken bestelt, hoe zorgelozer kerst. Bestel daarom dit jaar op tijd jouw zelfontworpen kerstgeschenken. Zo heb je ruim de tijd om samples te bestellen, weet je zeker dat er voldoende producten op voorraad zijn en ben je de kerstdrukte bij de pakketdiensten voor. Wil je alvast inspiratie opdoen? Bekijk Pinkcube’s gratis kerst e-magazine of bezoek onze inspiratiepagina.