Pinkcube in de top 3 van de Huboo E-commerce50 Award

24 maart 2023 Geschatte leestijd: 2 minuten
Pinkcube in de top 3 van de Huboo E-commerce50 Award

 Yes! De dag waar het team van Pinkcube naar uitkeek, was eindelijk daar. Op 23 maart 2023 vond de uitreiking van de Shopping Awards plaats. Stichting Shopping Awards reikt al 21 jaar awards uit aan de beste webwinkels van Nederland. Pinkcube werd genomineerd voor zowel de Huboo E-commerce50 Award als de Mollie E-commerce Manager van het Jaar Award. 

 

Een kijkje in deze speciale dag

Pinkcube medewerkers klaar voor Shopping Awards Gala

De voorbereiding voor het Shopping Awards Gala was al super leuk. Onze Pinkcubers trokken de mooiste jurken en smokings uit de kast. Als kers op de taart kwam er een visagist langs op kantoor. Hier en daar was natuurlijk een pink-touch te zien. Met veel enthousiasme (en een beetje spanning) vertrok een deel van het Pinkcube team richting Noordwijk aan Zee. Zij gingen een mooie avond op een geweldige locatie tegemoet.

Top 3 snelst groeiende E-commerce bedrijven

Onze felicitaties gaan uit naar alle winnaars. Pinkcube wist helaas geen awards te bemachtigen. Wel behoren we tot de top 3 van de Huboo E-commerce50 Award, waar wij ontzettend trots op zijn. Hiermee behoort Pinkcube tot één van de snelst groeiende E-commerce bedrijven van Nederland. Nog trotser zijn wij natuurlijk op de nominatie van onze E-commerce Manager Marianne die elke dag haar best doet de klantervaring op onze website verder te verbeteren aan de hand van klantfeedback.

 

En nu weer door! Op naar nog meer tevreden klanten, innovatieve websiteprocessen en de volgende award nominatie. Wij zien de toekomst door een Pinkcube-roze bril.

Deel dit bericht

Bekijk ook deze artikelen