Goed nieuws: werkkostenregeling in 2021 nogmaals verruimd

30 maart 2021 Geschatte leestijd: 3 minuten
Goed nieuws: werkkostenregeling in 2021 nogmaals verruimd

Het coronavirus brengt voor veel bedrijven nog steeds een zware tijd met zich mee. Daarom is in 2020 door het kabinet besloten om de werkkostenregeling (WKR) te verruimen. De WKR geeft bedrijven de mogelijkheid om medewerkers extra te belonen voor hun harde werk in deze ingewikkelde tijden. Nu we in 2021 nog steeds voor veel moeilijke uitdagingen staan, heeft het demissionair kabinet besloten om de KWR in 2021 te blijven verruimen. Waarom dit goed nieuws is vertellen we in deze blog.

 

Werkkostenregeling, hoe zit dat precies?

Door de corona omstandigheden zijn veel bedrijven hard getroffen. Gelukkig is er een regeling in het leven geroepen waarmee veel bedrijven het hoofd boven water kunnen houden: de werkkostenregeling. Dit betekent dat bedrijven een tegemoetkoming krijgen en tegelijkertijd meer ruimte krijgen voor onbelaste vergoedingen.

De vrije ruimte die werkgevers hebben om deze onbelaste vergoedingen te geven, wordt eenmalig verhoogd van 1,7% naar 3% voor de eerste € 400.000 van de loonsom per werkgever. Dit levert 200 miljoen extra ruimte op voor ondernemers. Met de werkkostenregeling kan de werkgever belastingvrij een waardering aan werknemers geven, zoals een relatiegeschenk of het organiseren van een bedrijfsuitje. Inspiratie nodig voor het perfecte relatiegeschenk? Onze trendwatchers op het gebied van relatiegeschenken delen hier met jouw de leukste tips om gebruik te maken van de verruimde WKR regeling

 

Zomer relatiegeschenken

Nu de zon weer begint te schijnen,  is het tijd om te genieten van alle dingen die nog wél kunnen. Er is weer de mogelijkheid om in de tuin in het zonnetje te zitten met ene hapje en een drankje. Je brengt genieten naar een hoger niveau met onze Hamamdoek Hamamdoek met jouw logo en Speaker speaker met jouw logo. De werkkostenregeling biedt financiële ruimte om jouw doelgroep te verrassen met zo’n zomers geschenk. Een vakantie in eigen tuin was nog nooit zo fijn. 

Chefkok van de sterren

Als je in de avond van je Hamamdoek afstapt, is het tijd om lekker te eten. Met onze 12-delige barbecue set is barbecueën nog nooit zo makkelijk geweest. Deze set zorgt ervoor dat je erbij loopt als een echte chef. Nooit meer alle tools bij elkaar zoeken. Door de handige koffer kun je hem makkelijk weer opbergen en tevoorschijn halen als de zon begint te schijnen. Het perfecte relatiegeschenk die je middels de werkkostenregeling kunt aanschaffen voor jouw zakenrelaties. 

 

Onderuit gezact op een SeatZac

Om de avond af te ronden en te kunnen uitbuiken van deze heerlijk dag, hebben wij de SeatZac voor je klaarstaan. Heerlijk liggen wegdromen op deze met lucht gevulde chillbag. Deze luchtzak is ideaal om overal mee naartoe te nemen. Hij is makkelijk op te vouwen en weeg maar 750 gram. Perfect voor een dagje aan het water of in het park. Zie jij jezelf al liggen in de zon?

 

Door de verruiming van de onbelaste vergoedingen is er de ruimte om te bedanken. Leveranciers met wie je afgelopen jaar voor uitdagingen stond, klanten met wie contact in levende lijve niet mogelijk was en collega’s die je enkel zag via een videocall. Na een jaar corona is het de hoogste tijd om gebruik te maken van deze werkkostenregeling en ze eens extra te bedanken. Pinkcube biedt jouw organisatie de mogelijkheid om samen met je zakenrelaties extra plezier te hebben deze zomer. Gun jij jezelf en al je collega’s, klanten of leveranciers ook zo’n heerlijke tijd in de zon? Kijk dan snel in onze vernieuwde categorie vol zomerse geschenken voor meer van deze relatiegeschenken.

Deel dit bericht

Bekijk ook deze artikelen