Toon filters

Bedrukte afvaltassen met uw eigen logo

Uw eigen logo op een eco afvaltas, helemaal gerecycled!

Vergelijk
Toon prijs
1 artikelen
Sorteer op:

Afvaltassen bedrukken

Recycling is hot! Maak hier gebruik van door afvaltassen met bedrukking uit te delen. De afvaltassen met opdruk worden veelvuldig gebruikt bij het scheiden van afval. En iedere keer als iemand zijn karton of glas aan het scheiden is, kan dat zijn in bedrukte afvaltassen met uw logo! Uw bedrijf wordt zo een vanzelfsprekendheid in het huishouden van uw klanten.

De afvaltassen met logo staan op een plek die men dagelijks meerdere keren bezoekt. Ga maar na hoe vaak u even wat papier of plastic weggooit. Vraag daarom nu een offerte aan. Binnen twee minuten heeft u deze al in uw mailbox! Snel afvaltassen bedrukken was nog nooit zo makkelijk. En uiteraard zijn de afvaltassen van zeer hoge kwaliteit, waardoor ze lang meegaan.

De goedkope afvaltassen zijn een blikvanger met uw logo, waarbij u inspringt op de trend van het recyclen. Afvaltassen kleine oplage is één van de vele mogelijkheden. Uw afvaltassen relatiegeschenk gaat zeker opvallen. Een milieubewuste keuze die uw bestaande en nieuwe klanten zeker zullen waarderen. Als u nu een offerte aanvraagt, weet u binnen twee minuten wat het afvaltassen laten bedrukken u kost.

Een mooi cadeau of relatiegeschenk met uw logo erop, met een blijvend karakter. Afvaltassen bedrukken voor een zeer mooi resultaat; Een echte aanrader voor uw bedrijf!