Toon filters

Bedrukte potjes, zaadzakjes en zaadmatten met uw eigen logo

Onze collectie bedrukte potjes, zaadzakjes en zaadmatten bestaat uit 30 verschillende modellen in verschillende formaten. Naast de welbekende potjes vindt u bij ons ook diverse andere verpakkingen zoals zaadzakjes, groeipapier en emmers met bollen of zaden. Naast de diverse verpakkingen met zaden hebben wij ook meerdere geschenkverpakkingen met prachtige bloembollen voor tulpen, narcissen en krokussen. Al onze eco-producten zijn te bedrukken met uw eigen logo of opdruk en kunnen zeer snel geleverd worden.

Vergelijk
Toon prijs
41 artikelen
Sorteer op:

Werken aan creatieve marketing met bedrukte bloemen en planten

Marketing is misschien wel het belangrijkste onderdeel van je bedrijf, waarmee je flink geld kunt verdienen. Het moet daarom ook zeker jouw aandacht hebben als ondernemer. Creatieve marketing zoals bloemen en planten bedrukken is de perfecte manier om nieuwe klanten voor je te winnen. Bedrukte bloemen en planten met jouw logo, zorgen ervoor dat mensen iets tastbaars van jouw bedrijf in handen hebben. Kies daarom voor bloemen en planten met logo om van je bedrijf iets moois te maken. Bloemen en planten met opdruk, zullen je klanten en relaties voortdurend bij je terug laten keren. Daardoor ben je als ondernemer verzekerd van voldoende inkomsten. Vraag daarom een offerte op voor het snel laten bedrukken van bloemen en planten.

Meer inkomsten genereren met bedrukte relatiegeschenken

Bedrukte bloemen en planten kun je prima als relatiegeschenk mee geven aan je relaties. Ze zullen zich gewaardeerd voelen en een volgende keer ook sneller gebruik maken van je producten of je diensten afnemen. Bedrukte bloemen en planten met jouw logo kun je uitstekend in een kleine oplage bestellen. Een grote oplage is natuurlijk ook mogelijk. Goedkope bloemen en planten laten bedrukken met jouw logo is de ideale manier om nieuwe klanten te werven. Bloemen en planten laten bedrukken zorgt daarmee voor nieuwe aanwas klanten en dat is voor elk bedrijf gunstig. Kies daarom voor bloemen en planten met bedrukking en zie de inkomsten van je bedrijf snel toenemen! Je zult verbaasd zijn over het verrassende resultaat!