Toon filters

Bedrukte emmers met uw eigen logo

Leuk voor op tafel, in de keuken of op de vensterbank. Met deze emmertjes kweekt u uw eigen tuinkruiden zoals basilicum, bieslook of peterselie. De sleeve om de emmer heen is te bedrukken met uw eigen ontwerp of logo en geeft uw merknaam of bedrijfsnaam een ecologisch imago mee. De emmers zijn verkrijgbaar met diverse soorten kruiden en worden allemaal geleverd met een zinken emmer Ø100 mm, cocostablet Ø50 en 1 zakje zaadjes. De emmer is al verkrijgbaar vanaf 100 stuks.

Vergelijk
Toon prijs
18 artikelen
Sorteer op:

Bedrukte emmers met eigen logo opdruk

Wij bieden een zeer breed aanbod aan bedrukte relatiegeschenken en give-aways. Bij het kiezen van een passend relatiegeschenk voor uw onderneming is het natuurlijk leuk als het geschenk past bij uw bedrijfstak of functie. Bedrukte emmers zijn een goed voorbeeld van onze ruime keuze in specifieke give-aways. Wij kunnen verschillende soorten emmers bedrukken met een door u geselecteerd logo, een foto of een boodschap.

Emmers met logo

Emmers met opdruk zijn een prima item om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Onze ervaring leert dat bedrukte emmers veel gebruikt worden door de ontvanger van het geschenk. Hierdoor komt uw bedrijf onder de aandacht, wat natuurlijk de functie is van een goed relatiegeschenk. Wij kunnen snel emmers bedrukken met uw logo en zijn in staat een bestelling binnen zeer korte tijd te leveren.

Emmers als relatiegeschenk

Kiest u voor emmers als relatiegeschenk? Dan is het prettig om te weten dat wij deze bedrukte emmers ook in een kleine oplage voor u kunnen maken. Vaak bent u bij het bestellen van bedrukte artikelen verplicht direct een zeer groot aantal stuks af te nemen. Bij ons is dat niet het geval. Wij leveren emmers met bedrukking ook in een kleine oplage en dat is wel zo prettig.

Wilt u goedkope emmers laten bedrukken? Maak dan nu gebruik van de mogelijkheid om via onze overzichtelijke website een gratis offerte aan te vragen. Uiteraard doet u dit vrijblijvend. Na het aangeven van uw voorkeuren ontvangt u binnen slechts twee minuten een passende en goedkope offerte in uw mailbox.