Toon filters

Uw bedrukte Terracotta potjes met uw eigen logo

Deze terracotta potjes zijn een fleurig setje om te krijgen, of weg te geven. De terracotta potjes worden geleverd met cocostablet en een zakje zaad naar keuze. De potjes kunnen worden voorzien van een 2 kleuren bedrukking of van een eigen layout (mogelijk vanaf 100 stuks). De potjes zijn leverbaar met diverse soorten zaden zoals zonnebloemen, vergeet mij nietjes, klavertjes vier en margrieten. Een leuk en ecologisch product om weg te geven aan uw klant.

Vergelijk
Toon prijs
15 artikelen
Sorteer op:

Terracotta potjes bedrukken

Met bedrukte terracotta potjes met bloemen- of plantenzaadjes heeft u een origineel en milieubewust cadeau voor uw klanten. De potjes worden geleverd met uw opdruk of logo. Hiervoor hebben wij vele mogelijkheden. Ook goedkope terracotta potjes vindt u in ons assortiment. Laat ons via een e-mail uw wensen weten, dan krijgt u binnen enkele minuten een duidelijke offerte. Wij leveren uitsluitend promotieproducten van zeer hoge kwaliteit, voor een scherpe prijs.

Terracotta potjes als relatiegeschenk

Wilt u terracotta potjes laten bedrukken, dan voorzien wij deze van een label met uw logo, een tekst of andere afbeelding. De bedrukking is uiteraard naar uw eigen smaak en past bij de stijl van uw bedrijf. Terracotta potjes met opdruk zijn een uniek cadeau voor uw relaties. U geeft uw bedrijf automatisch een milieubewust imago mee en u creëert een associatie van uw bedrijfsnaam met liefde voor groen en natuur. De terracotta potjes met logo zullen als relatiegeschenk zeker positief worden ontvangen. Het potje zal neergezet worden op het bedrijf van uw klant of misschien wel bij hem thuis. Een prachtige blikvanger, met uw bedrijfsnaam erop!

Snel terracotta potjes bedrukken

Ook als u terracotta potjes met bedrukking met spoed nodig heeft, is uw bestelling bij ons in goede handen. Zowel terracotta potjes in kleine oplage als in grote hoeveelheden kunnen wij desgewenst snel leveren. De vormgeving, prijs en kwaliteit van deze leuke give-away zullen u zeker verrassen!