Toon filters

Bedrukte zaadmatten en groeipapier met uw eigen logo

Zaatmatten en groeipapier zijn het ideale eco relatiegeschenk. Erg duurzaam en origineel!
Vergelijk
Toon prijs
3 artikelen
Sorteer op:

Zaadmatten bedrukken

Breng uw bedrijf onder de aandacht met een uniek relatiegeschenk of een leuke give-away voor vaste klanten! Bedrukte zaadmatten zijn een zeer gewild artikel met een groen tintje. Deze zaadmatten kunnen zo in de aarde (in een pot of tuin) gelegd worden, waarna de zaadjes snel opkomen. Wij kunnen zaadmatten bedrukken met uw logo, foto of boodschap. U kunt kiezen uit een breed aanbod verschillende zaadmatten met logo of een andere opdruk.

Geef zaadmatten met opdruk weg!

Geef zaadmatten weg als relatiegeschenk en ervaar hoe positief de ontvanger hierop reageert. Wij kunnen zaadmatten snel bedrukken en hebben een zeer korte levertijd voor uw bedrukte relatiegeschenken. Hierdoor kunt u binnen zeer korte tijd een leuke actie realiseren!

Ook is het bij ons mogelijk om zaadmatten in een kleine oplage te laten bedrukken. Dit betekent dat u niet direct vast zit aan het bestellen van een enorme hoeveelheid artikelen. Dat is wel zo prettig.

Goedkope zaadmatten

Naast onze korte levertijd bieden wij met onze bedrukte artikelen nog een ander voordeel; de prijs! Onze bedrukte zaadmatten zijn goedkoop en van een hoge kwaliteit. De ontvanger geniet lange tijd van de opgekomen plantjes en verbindt een positief gevoel met uw bedrijf. Wilt u zaadmatten laten bedrukken? Maak dan nu gebruik van de mogelijkheid om via onze website een duidelijke en goedkope offerte aan te vragen. Binnen enkele minuten heeft u de offerte in uw mailbox. Het enige dat u hoeft te doen is een keuze maken uit ons zeer uitgebreide aanbod! Kies voor zaadmatten met bedrukking, goedkoop en snel geleverd.