bedrukken

  • Al vanaf stuks voor € 0,00
  • Leverbaar binnen werkdagen
Gemakkelijk online bestellen
Gratis digitaal ontwerp
Snelle levering en service

Kalenders bedrukken

U komt ze overal tegen, bedrukte wandkalenders of bureaukalenders met een eigen ontwerp of logo. Naast het bedrukken van kalenders, wandkalenders en bureaukalenders vindt u in het assortiment van Pinkcube ook agenda's die te bedrukken zijn met uw logo. Doordat onze kalenders full colour te bedrukken zijn, vallen ze in iedere situatie zeer goed op.

Bedrukte kalenders met logo bedrukken

Wij kunnen voor u alle soorten kalenders bedrukken: van de klassieke wandkalender tot bureaukalenders en zelfs agenda's. Hieronder vindt u daarom een handig overzicht van de verschillende kalenders die wij aanbieden. Door deze kalenders te bedrukken, creëert u een uniek promotiegeschenk, dat uw merk, logo of bedrijfsnaam als geen ander een dagelijkse zichtbaarheid zal geven. Laat ons dus snel in onze kalender store duiken.

Bureaukalenders bedrukken

De bedrukte bureaukalender is een klassieker onder de relatiegeschenken. Daarom kunt u bij ons alle mogelijke bureaukalenders laten bedrukken en bieden wij een grote variatie aan vormen en formaten aan. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de Standard bureaukalender. Deze laat zich bijzonder gemakkelijk bedrukken en biedt uw bedrijf een grote, vlakke promotieruimte. Maar u kunt ook kiezen voor een meer opvallende vorm en dus ook een meer spectaculaire bedrukking. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze leuke kalenderzuilen? Of had u eerder een kalenderpiramide in gedachten? Alles kan!

Wandkalenders bedrukken

Verkiest u het nog klassieker en misschien ook iets intiemer dan de bureaukalender? Dan kunnen wij voor u ook wandkalenders bedrukken. Meer nog dan de bureaukalenders bieden wandkalender een grote, vlakke oppervlakte die uw bedrukking in al haar glorie kan tonen. In onze kalender store kunt u bovendien verschillende vormen en lay-outs kiezen: van de ultieme klassier die de scheurkalender is tot de verjaardagskalender. Wij bedrukken ze allemaal.

Agenda's bedrukken

En ook agenda's bedrukken wij voor u met plezier en vakmanschap. Wanneer u voor een uitgebreidere en meer persoonlijke aanpak wilt gaan, is de agenda immers de enige juiste keuze. Uw logo of merknaam zal nergens directer en persoonlijker aanspreken dan in en op onze bedrukte agenda's. En de ruimte die u in onze agenda's krijgt om uw bedrijfsboodschap uit te dragen, is onvergelijkbaar met eender welk ander relatiegeschenk. Surf hier dus snel naar onze agenda's en laat het exemplaar van uw keuze door ons bedrukken.

Wij bedrukken wat u maar wilt!

Vindt u uw gading niet in ons standaardaanbod? Dat is geen enkel probleem: wij bedrukken uw kalenders zoals u die wilt hebben. Dankzij onze specialisatie in digital printing en tampondruk is geen vorm of obstakel ons te gek. Wanneer u dus straks uw offerte bij ons aanvraagt, krijgt u uitgebreid de mogelijkheid om al uw wildste drukwensen te expliciteren… En dan doen wij ze uitkomen.

Betaalbare kwaliteit en snelle levering

En dat alles hoeft geen stukken van mensen te kosten. Daarop zien wij toe door de productie van uw bedrukte kalenders van a tot z te overzien. Wij kopen uw kalender in aan de beste prijs. Wij bedrukken uw kalenders zelf volgens onze gespecialiseerde methoden. Zo bent u dus altijd zeker van de beste kwaliteit voor de beste prijs. Kunt u daarop niet de gemiddelde twintig dagen wachten? Geen nood: wij regelen voor u een spoedbestelling. Ons is immers geen moeite te veel voor de bedrukking van uw kalenders.

Vraag nu nog uw offerte aan!

Nog niet overtuigd? Vraag dan hier uw offerte aan en krijg - volledig gratis - een voorontwerp van uw drukwerk toegestuurd. Enkel zo zult u zichzelf finaal kunnen overtuigen van ons vakmanschap. Moet het sneller? Neem dan hier en nu nog contact op met Roel, onze specialist terzake; en wij zijn er zeker van dat wij in geen tijd uw kalenders bedrukken.