Sponzen bedrukken

Sponzen bedrukken met logo? Regel het eenvoudig en snel op Pinkcube.nl. Sponzen, zemen en sponskussens bedrukt met uw logo vanaf 500 stuks en al geleverd vanaf 15 werkdagen.

Sponzen bedrukken

  • Al vanaf 50 stuks voor € 828,65
  • Leverbaar binnen 15 werkdagen
Sponzen
Gemakkelijk online bestellen
Gratis digitaal ontwerp
Snelle levering en service

Sponzen bedrukken

Een unieke giveaway of promotieartikel voor wasserettes, schoonmaakbedrijven en garages zijn onze bedrukte sponzen van het gerenommeerde merk Spontex. De sponzen zijn droog samengeknepen en daardoor perfect te gebruiken voor uw mailing. Sponzen laten bedrukken kan op alle sponzen, zemen en sponskussen in ons assortiment. De sponzen zijn al leverbaar vanaf 500 stuks.

Sponzen bedrukken

Een verfrissend relatiegeschenk? Laat sponzen bedrukken met uw bedrijfslogo! Een origineel geschenk dat door z'n handigheid niet direct in de prullenbak verdwijnt. U kunt de sponzen in diverse kleuren en maten laten bedrukken. Vervolgens wordt de bestelling bij u afgeleverd, zonder enige verzendkosten. De kosten van de bedrukte sponzen? Zeer scherp geprijsd. Vraag direct een offerte aan!

Bedrukken van sponzen

Sponzen worden bedrukt in een of meerdere kleuren. Dit kan een opdruk van uw logo zijn, een tekst of een combinatie van beide. Tevens sponskussens en zemen bedrukken behoren tot de mogelijkheden. De opdruk is van stevig materiaal waardoor uw logo er na meerdere wasbeurten uitstekend uit blijft zien. Zo blijft u de gebruiker bij ieder gebruik herinneren aan uw merk.

Mogelijkheden

Sponzen zijn in diverse kleuren beschikbaar waaronder blauw, groen, geel en roze. Daarnaast kunt u uit diverse vormen sponzen kiezen. Vindt u de gewenste vorm niet bij onze 100 standaardvormen? Of wilt u een andere kleur spons bedrukken? Geen probleem! We bieden maatwerk om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Neem hiervoor contact op en we informeren u graag over de mogelijkheden.

Kwaliteit voorop

Bij Pinkcube maken we gebruik van de beste materialen. Zo wordt uw logo op natuurspons gedrukt. Voor de opdruk hebben we kwalitatieve inkt geselecteerd. Uw logo blijft daarmee goed zichtbaar op de spons, ook nadat deze veelvuldig is gebruikt. Topkwaliteit producten voor een scherpe prijs! Uw bedrijf dient namelijk aan kwaliteit gekoppeld te worden voor het uitstralen van een goed imago. Bij Pinkcube bent u zodoende in goede handen.

Bedrukte sponzen bestellen

Een kleine oplage bedrukte sponzen bestellen? Geen probleem! Naast grote oplages is het mogelijk om kleinere aantallen sponzen te bedrukken. Zonder extra kosten! Laat uw logo op natuurspons bedrukken en maak gebruik van deze slimme marketingmethode. Net als de ruim 10.000 tevreden klanten als Ikea en Media Markt die u voorgingen.

Eenvoudig te versturen

Sponzen worden samengeperst alvorens ze worden bedrukt. Dit zorgt ervoor dat deze relatiegeschenken eenvoudig per post verstuurd kunnen worden. Met het lichte gewicht bespaart u tevens op verzendkosten. Pas na aanraking met water nemen de bedrukte sponzen hun eigen formaat aan. En uw logo? Dat blijft duidelijk zichtbaar op zowel de samengeperste als volledige formaat spons.

Levering

De bedrukte sponzen worden bij uw gewenste locatie afgeleverd. In Nederland en België gelden er geen verzendkosten! De snelheid van de levering is afhankelijk van het aantal kleuren en de hoeveelheid bestelde sponzen. U kunt de bedrukte sponzen in ieder geval binnen 30 dagen na uw bestelling verwachten. Wilt u de sponzen eerder ontvangen? Neem dan contact met ons op voor een spoedlevering.

Offerte voor sponzen

Klaar om van start te gaan? Vraag direct een offerte aan voor het bedrukken van sponzen. Geheel kosteloos uiteraard. Geef het aantal kleuren van de opdruk aan en kies de gewenste hoeveelheid sponzen. Vervolgens ontvangt u binnen 1 minuut een offerte! Via die offerte kunt u direct de bestelling afronden door te betalen via iDeal, creditcard, bankoverschrijving of PayPal. Heeft u tijdens of na het proces enige vragen? Laat het ons weten en we staan u graag te woord!