Vacature: PHP Programmeur met datawarehouse affiniteit

Heb jij een liefde voor coderen, testen en debuggen van systemen? Spreek je in de taal van HTML, CSS en Javascript? Dan zoeken wij jou als onze nieuwe collega op onze afdeling Development! Je komt te werken in een gedreven team met ontzettend veel expertise. Samen behalen we het beste resultaat!

Junior PHP programmeurDatawarehouse specialist die bijdraagt aan de innovatie van en het onderhoud aan diverse platformen

Als PHP programmeur draag je bij aan de innovatie van het onderhoud aan de platformen die Pinkcube gebruikt. Samen met je team schrijf je codes, fix je onze bugs en werk je aan grote (migratie) en kleine projecten. Met jouw eigen, unieke super-power zorg je ervoor dat we klaar zijn voor een volgende fase!

Binnen je werkzaamheden ben je bezig met coderen, testen, debuggen, documenteren en implementeren van web-applicaties. Hierbij wordt gebruik gemaakt van talen en platforms waaronder PHP, MySQL, SQL, PostgreSQL, HTML, CSS en Javascript. Je signaleert verbeteringen en bent bezig met het opzetten/beheren van nieuwe datafeed-connecties. Inclusief de API’s met onze partners!

Na een goed inwerkprogramma, krijg je alle ondersteuning die nodig is om jezelf als succesvol PHP programmeur te ontwikkelen binnen de markt waarin Pinkcube opereert. Zowel de primaire- als secundaire arbeidsvoorwaarden zijn bovengemiddeld en onze dynamische organisatie biedt voldoende opleidingsmogelijkheden om jezelf verder te ontplooien.

Wij zoeken een collega met:

  • Een MBO of HBO-opleiding richting informatica;
  • Basiskennis van PHP, MySQL, SQL, PostgreSQL, HTML, CSS en Javascript;
  • Ervaring met (MVC) frameworks zoals Laravel en Codelgniter (is een pré);
  • Kennis van Scrum/Lean werkmethodes.

Je bent:

  • Leergierig, proactief, oplossingsgericht en zelfstandig;
  • Gestructureerd en secuur;
  • Woonachtig binnen een straal van 50 km van Doetinchem of bereid op termijn naar Oost-Nederland te verhuizen.

Ben jij de programmeur die wij zoeken? Laat het ons dan snel weten! Je kunt direct je CV en motivatie sturen aan liselotte@pinkcube.nl. Heb je eerst nog een inhoudelijke vraag over deze functie? Neem dan contact op met Liselotte Leijten via 0314-820303.

Wil je een indruk over ons bedrijf? Kijk dan eens bij onze mensen.

Over Pinkcube

Pinkcube is 10 jaar geleden ontstaan vanuit een bijzondere situatie; frustratie. Haar eigen frustratie. Voordat Pinkcube geboren werd, had de eigenaar een goedlopend internetbureau. Toen hij zelf promotieartikelen wilde bestellen, merkte hij hoe lastig dat was en dat de markt voor promotieartikelen groot en ondoorzichtig is. Hij was ervan overtuigd dat het eenvoudiger kon; zo werd Pinkcube geboren.

Pinkcube heeft een uniek concept als B2B webshop voor online promotieartikelen ontwikkeld en is in de afgelopen 10 jaar hard gegroeid. Bij dit frisse en dynamische bedrijf werken nu meer dan 30 enthousiaste collega’s waarbij de gemiddelde leeftijd laag ligt. Pinkcube doet zo veel mogelijk zelf: een eigen fotostudio, eigen ICT-specialisten, eigen designers en marketeers. Dat werkt wel zo prettig! We groeien maar door en zijn nu toe aan een volgende fase. Hiertoe zoeken we voor de afdeling Development verschillende PHP programmeurs, elk met hun eigen unieke super-power.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.