Vacature: Medewerker Klantenservice

Pinkcube te Doetinchem is ruim 10 jaar geleden ontstaan uit een bijzondere situatie. Pinkcube is ontstaan vanuit frustratie. Haar eigen frustratie. Voordat Pinkcube geboren werd had de eigenaar een goedlopend internetbureau. Toen dit bedrijf zelf promotieartikelen wilde bestellen merkten ze hoe moeilijk dat was en dat de markt voor relatieartikelen en give aways groot en ondoorzichtig is. Pinkcube heeft een uniek concept als B2B webshop voor online promotieartikelen ontwikkeld en is in de afgelopen 10 jaar hard gegroeid. Bij dit frisse en dynamische bedrijf werken nu meer dan 25 enthousiaste collega’s waarbij de gemiddelde leeftijd laag ligt. Pinkcube doet alles zoveel mogelijk zelf: een eigen fotostudio, eigen ICT-specialisten, eigen designers en marketeers. Dat werkt wel zo prettig. Pinkcube groeit maar door. Voor de afdeling Sales zijn we op zoek naar een

Medewerker KlantenserviceProactieve, klantgerichte regelaar en duizendpoot die zorgt voor een uitmuntende klantervaring enerzijds en een uitstekende samenwerking met leveranciers anderzijds.

De functie:

In deze functie heb je veel verschillende taken, je bent de schakel tussen verschillende partijen. Zo heb je contact met zowel onze leveranciers als onze klanten en ben je het aanspreekpunt voor onze collega’s. Je komt te werken binnen een enthousiast en hard werkend serviceteam dat klanten adviseert en orders begeleid tot aan de uitlevering. Je bent op de hoogte van de opdracht en het ontwerp van de klant, en weet alles over de levervoorwaarden van de leverancier. Je bent zelfstandig en neemt pro-actief contact op met verschillende partijen als je merkt dat het proces afwijkt. In je gesprekken herken je de behoefte van klant en leverancier. Je hebt plezier in het behartigen van verschillende belangen en partijen en werkt nauw samen met je collega’s van de afdelingen verkoop, accountmanagement, marketing, finance en grafisch ontwerp.

Hoofdtaken:

 • Het bewaken en controleren van het orderproces en het pro-actief ondernemen van actie als het proces afwijkt.
 • Onderhouden van telefonisch en email contact klanten en leveranciers.
 • Het signaleren en herkennen van de behoefte van onze klanten en leveranciers.
 • Het meedenken over verbeteringen over het proces.
 • Pro-actief samenwerken met collega’s van verschillende afdelingen.

De functie eisen:

 • Jouw kernwoorden: enthousiast, zelfstandig, proactief, nauwkeurig, flexibel, behulpzaam en stressbestendig.
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en bent service en klantgericht ingesteld.
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Je beheerst de Engelse taal in woord en schrift. Duits is een pré.
 • Je beschikt over een goed gevoel voor humor.
 • Ervaring met CRM systemen is een pré.
 • Woonachtig binnen een straal van 50 km van Doetinchem of bereid op termijn naar Oost Nederland te verhuizen.

Pinkcube biedt:

Een uitdagende en zelfstandige functie met veel afwisseling in een vooruitstrevende organisatie. Er is een prettige, informele werksfeer met korte lijnen, zodat er snel geschakeld kan worden. Na een gedegen inwerkprogramma krijg je alle ondersteuning die nodig is om jezelf als medewerker order/klantenservice te ontplooien in de markt waarin Pinkcube opereert. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn ruim bovengemiddeld en deze dynamische en inspirerende organisatie biedt bovendien voldoende opleidingsmogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien.

De procedure:

Stuur je CV en motivatiebrief naar Lisa Huigsloot (lisa@pinkcube.nl).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.