Teamleider Sales / Coördinator Sales team (FT)

Ben jij graag de ondersteunende en tegelijkertijd inspirerende factor voor het Salesteam? Dan zijn wij op zoek naar jou als de bruggenbouwer tussen verschillende afdelingen.

Teamleider Sales / Coördinator Sales team (FT)

In deze nieuwe functie (1 fte) heb je een voorbeeldrol op commercieel gebied. Je ondersteunt en inspireert je eigen team (bestaande uit 4 collega’s) en je hebt als doel om de Sales afdeling op een nog hoger niveau te krijgen. Jij maakt hét onderscheid. Je functie heeft twee kerntaken. Enerzijds (40% van je tijd) voer je als meewerkend voorman gedeeltelijk dezelfde taken uit als de collega’s in het team en geniet daarbij ook van het commerciële succes. Anderzijds (60% van je tijd) stuur je het team aan en ben je als coördinator de bruggenbouwer tussen de verschillende afdelingen, zoals de afdelingen marketing, klantenservice en grafisch design. Ook ben je het klankbord voor de directie wat betreft het maken van efficiency en optimalisatie vraagstukken. Kortom, in deze fulltime, dynamische functie groei je uit tot een onmisbare peiler. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

De hoofdtaken zijn:

 • Kartrekker en voorbeeldfunctie voor de afdeling Sales;
 • Optimaliseren van de Sales afdeling;
 • Coaching en aansturing van jouw team;
 • Aanspreekpunt en bruggenbouwer voor andere afdelingen.

Je bent/hebt:

 • In het bezit van een HBO-diploma en je hebt kennis van Marketing, telesales/service en E-commerce vraagstukken
 • Minimaal 2-3 jaar ervaring in een soortgelijke functie (in een coachende binnendienst rol) met kennis van diverse gesprekstechnieken;
 • Bent een proactieve en servicegerichte hands-on manager met aantoonbare sales ervaring op gebied van upselling/cross selling;
 • Coachende-, instructie-, en presentatievaardigheden;
 • Naast je commerciële kwaliteiten heb je vanzelfsprekend een klantgerichte instelling en kom je overtuigend over;
 • Van nature in staat om samen met jouw collega’s processen te verbeteren;
 • Belangrijke competenties zoals: durf, lef, resultaatgericht, commercieel en nuchter;
 • Woonachtig binnen een straal van 50 km van Doetinchem of bereid op termijn naar Oost-Nederland te verhuizen.

Pinkcube biedt:

Een uitdagende en zelfstandige functie met veel afwisseling in een vooruitstrevende organisatie. Er is een prettige, informele werksfeer met korte lijnen, zodat er snel geschakeld kan worden. Na een gedegen inwerkprogramma krijg je alle ondersteuning die nodig is om jezelf als succesvol Teamleider Sales te ontplooien in de markt waarin Pinkcube opereert. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn ruim bovengemiddeld en deze dynamische en inspirerende organisatie biedt bovendien voldoende opleidingsmogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen binnen de organisatie door te groeien.

Ben jij de verkoper die wij zoeken? Laat het ons dan snel weten! De sollicitatieprocedure verloopt via Oranje Select. Je kunt tot 20 december 2019 solliciteren via www.oranjeselect.nl. Wil je eerst meer informatie? WhatsApp of bel Frank Smit op 06-220 228 84 (ook buiten kantoortijden) of per mail: frank@oranjeselect.nl.

Wil je een indruk over ons bedrijf? Kijk dan eens bij onze mensen.

Over Pinkcube

Pinkcube is 10 jaar geleden ontstaan vanuit een bijzondere situatie; frustratie. Haar eigen frustratie. Voordat Pinkcube geboren werd, had de eigenaar een goedlopend internetbureau. Toen hij zelf promotieartikelen wilde bestellen, merkte hij hoe lastig dat was en dat de markt voor promotieartikelen groot en ondoorzichtig is. Hij was ervan overtuigd dat het eenvoudiger kon; zo werd Pinkcube geboren. Pinkcube heeft een uniek concept als B2B webshop voor online promotieartikelen ontwikkeld en is in de afgelopen 10 jaar hard gegroeid. Bij dit frisse en dynamische bedrijf werken nu meer dan 30 enthousiaste collega’s waarbij de gemiddelde leeftijd laag ligt. Pinkcube doet zo veel mogelijk zelf: een eigen fotostudio, eigen ICT-specialisten, eigen designers en marketeers. Dat werkt wel zo prettig! Pinkcube groeit hard door en en op dit moment zijn we op zoek naar een teamleider voor onze commerciële binnendienst.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.