Vacature: Accountmanager / Verkoper Binnendienst

Ben jij de energieke, pro-actieve aanpakker met commercieel inzicht? Dan zoeken wij jou als onze nieuwe collega binnen het verkoopteam op de afdeling Sales! Je komt te werken in een jong, enthousiast en gedreven team met veel expertise. Samen behalen we het beste resultaat!

Verkoper BinnendienstProactieve en klantgerichte regelaar die de klanten optimaal adviseert over de inzet van promotieartikelen als marketingtool

Als verkoper binnendienst (1.0 fte) ga je aan de slag met zowel (warme) leads als bestaande klanten. Je inventariseert de wensen van de (potentiële) klant, geeft productadvies en werkt zelfstandig offerteaanvragen uit. Uiteraard volg je deze ook zelf op om uiteindelijk de deal te sluiten. In je gesprekken herken je verkoopsignalen en weet je verkoopkansen te creëren. Je hebt plezier in het bellen met klanten en werkt nauw samen met collega’s van de afdelingen orderbegeleiding, finance en grafisch ontwerp. Je signaleert verbeteringen om in de toekomst klanten nog beter te kunnen helpen. Dat maakt van elke dag een nieuwe uitdaging.

Wij zoeken een collega met:

  • Een HBO werk- en denkniveau en een competitieve instelling;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in een commerciële functie;
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift (Duits is een pré);
  • Een goed gevoel voor humor;
  • Ervaring met CRM systemen (is een pré).

De verantwoordelijkheden zijn:

  • Het telefonisch achterhalen van de klantbehoefte;
  • Het telefonisch adviseren van klanten;
  • Het maken en opvolgen van offertes;
  • Het signaleren van commerciële kansen en hier pro-actief werk van maken.

Ben jij de verkoper die wij zoeken? Laat het ons dan snel weten! De sollicitatieprocedure verloopt via Oranje Select. Je kunt tot 20 december 2019 solliciteren via www.oranjeselect.nl. Wil je eerst meer informatie? WhatsApp of bel Frank Smit op 06-220 228 84 (ook buiten kantoortijden) of per mail: frank@oranjeselect.nl.

Wil je een indruk over ons bedrijf? Kijk dan eens bij onze mensen.

Over Pinkcube

Pinkcube te Doetinchem is ruim 10 jaar geleden ontstaan uit een bijzondere situatie, frustratie. Onze eigen frustratie. Voordat het bedrijf Pinkcube geboren werd, had de eigenaar een goedlopend internetbureau. Toen dit internetbureau zelf promotieartikelen wilde bestellen, merkten ze pas hoe moeilijk dat was en dat de markt voor relatieartikelen en give-aways groot en ondoorzichtig is. De oplossing was de ontwikkeling van een uniek concept als B2B webshop voor online promotieartikelen dat in de afgelopen 10 jaar hard is gegroeid. Bij dit frisse en dynamische bedrijf werken nu meer dan 25 enthousiaste collega’s waarbij de gemiddelde leeftijd laag ligt. We doen zoveel mogelijk zelf: een eigen fotostudio, eigen ICT-specialisten, eigen designers en marketeers. Dat werkt wel zo prettig! Omdat we maar blijven groeien, zijn we ter ondersteuning doorlopend op zoek naar nieuwe teamleden.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.