Vacature: Accountmanager / Verkoper Binnendienst

Ben jij de energieke, pro-actieve aanpakker met commercieel inzicht? Dan zoeken wij jou als onze nieuwe collega binnen het verkoopteam op de afdeling Sales! Je komt te werken in een jong, enthousiast en gedreven team met veel expertise. Samen behalen we het beste resultaat!

Verkoper BinnendienstProactieve en klantgerichte regelaar die de klanten optimaal adviseert over de inzet van promotieartikelen als marketingtool

Als verkoper binnendienst (1.0 fte) ga je aan de slag met zowel (warme) leads als bestaande klanten. Je inventariseert de wensen van de (potentiële) klant, geeft productadvies en werkt zelfstandig offerteaanvragen uit. Uiteraard volg je deze ook zelf op om uiteindelijk de deal te sluiten. In je gesprekken herken je verkoopsignalen en weet je verkoopkansen te creëren. Je hebt plezier in het bellen met klanten en werkt nauw samen met collega’s van de afdelingen orderbegeleiding, finance en grafisch ontwerp. Je signaleert verbeteringen om in de toekomst klanten nog beter te kunnen helpen. Dat maakt van elke dag een nieuwe uitdaging.

Wij zoeken een collega met:

  • Een HBO werk- en denkniveau en een competitieve instelling;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in een commerciële functie;
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
  • Een goed gevoel voor humor;
  • Ervaring met CRM systemen (is een pré).

De verantwoordelijkheden zijn:

  • Het telefonisch achterhalen van de klantbehoefte;
  • Het telefonisch adviseren van klanten;
  • Het maken en opvolgen van offertes;
  • Het signaleren van commerciële kansen en hier pro-actief werk van maken.

Ben jij de verkoper die wij zoeken? Laat het ons dan snel weten! Je kunt direct je CV en motivatie sturen aan lisa@pinkcube.nl. Heb je eerst nog een inhoudelijke vraag over deze functie? Neem dan contact op met onze Salesmanager, Lisa Huigsloot via 0314-820303.

Wil je een indruk over ons bedrijf? Kijk dan eens bij onze mensen.

Over Pinkcube

Pinkcube is 10 jaar geleden ontstaan vanuit een bijzondere situatie; frustratie. Haar eigen frustratie. Voordat Pinkcube geboren werd, had de eigenaar een goedlopend internetbureau. Toen hij zelf promotieartikelen wilde bestellen, merkte hij hoe lastig dat was en dat de markt voor promotieartikelen groot en ondoorzichtig is. Hij was ervan overtuigd dat het eenvoudiger kon; zo werd Pinkcube geboren.

Pinkcube heeft een uniek concept als B2B webshop voor online promotieartikelen ontwikkeld en is in de afgelopen 10 jaar hard gegroeid. Bij dit frisse en dynamische bedrijf werken nu meer dan 30 enthousiaste collega’s waarbij de gemiddelde leeftijd laag ligt. Pinkcube doet zo veel mogelijk zelf: een eigen fotostudio, eigen ICT-specialisten, eigen designers en marketeers. Dat werkt wel zo prettig! Pinkcube groeit hard door en en op dit moment zijn we op zoek naar versterking voor onze commerciële binnendienst.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.