Aanstekers met opener bedrukken

Wat is er nog handiger dan een aansteker? Een aansteker met opener! Zo hebben de ontvangers altijd een aansteker én een opener bij de hand. En er is nog genoeg ruimte voor je logo op de aanstekers met opener. Een ideaal, praktisch promotiemiddel. Laat een aansteker met opener bedrukken door Pinkcube voor een hele scherpe prijs vanaf 50 stuks. Binnen 1 minuut ontvang je een offerte en binnen 1 uur een digitaal ontwerp. Zo zorgen wij moeiteloos en snel voor het mooiste resultaat.

Ontdek ook onze losse ​flesopeners met logo en ​sleutelhangers met flesopener. Functionele promotieartikelen waar we jouw logo perfect op bedrukken.

Bedrukte aanstekers met opener: wegwerp of navulbaar

In ons aanbod vind je onder andere de populaire Unilite aanstekers met opener. Dit zijn goedkope aanstekers van uitstekende kwaliteit. Laat witte aanstekers met opener bedrukken of kies juist voor een gekleurde versie. Ga je voor een wegwerpaansteker of een navulbare aansteker? Jij hebt de keuze bij Pinkcube! En als je daar hulp bij nodig hebt, dan is dat ook geen probleem. Wij staan altijd voor je klaar en reageren supersnel via chat, mail of telefoon.

Wij regelen het voor je

Ervaar zelf het gemak tijdens het online bestellen bij Pinkcube. Binnen 1 uur ontvang je een digitaal ontwerp, zodat je direct ziet hoe we de aanstekers met opener bedrukken. Na akkoord regelen wij de rest. Wanneer wij de bedrukte aanstekers leveren? Per product geven wij de verwachte levertijd aan, zodat je altijd duidelijkheid hebt.