Wij zijn Pinkcube

Wij zijn Pinkcube

Promotieartikelen bestellen bij Pinkcube is een fluitje van een cent. Een snel proces, duidelijke kosten, snelle levertijden en kwaliteitsproducten; dat is waar wij voor gaan.

Moeiteloos het mooiste resultaat

De wereld van Pinkcube is als kijken door een roze bril: heerlijk zorgeloos. Want zoeken en bestellen gaat bij ons super gemakkelijk. Handige filters, kies, klik, klaar. Lang wachten? Niet bij Pinkcube. We gaan meteen aan de slag. Een duidelijke offerte binnen 1 minuut en een digitaal ontwerp binnen 1 uur. Wij weten wat werkt, geven advies én bieden snelle service. Elke dag weer. Zodat jij kunt doen waar je goed in bent. We leveren uitsluitend kwaliteitsproducten, met logo's die er perfect op staan. Fluitend perfect bedrukte promotieartikelen bestellen, dat doe je online bij Pinkcube.

Wij zijn Pinkcube
Pinkcube staat voor…
We nemen initiatief op verschillende vlakken. Denk aan het betreden van nieuwe markten, het starten van maatschappelijke projecten en samenwerkingen met goede doelen. We belonen en stimuleren goede initiatieven van onze medewerkers. Regel het maar!
Acties spreken luider dan woorden. We werken oplossingsgericht en houden van aanpakken. Als een klant iets wil, dan regelen we het. Als iets niet kan, wat kan er dan wel? Wij fixen het!
We zorgen niet alleen voor elkaar, maar helpen elkaar ook verder. "Noaberschap", zoals we naar elkaar omkijken in het Achterhoeks noemen. We zetten ons regelmatig in met vrijwilligerswerk voor Stichting Present Achterhoek, zijn jarenlang trouwe sponsor van CliniClowns en dragen bij aan de Voedselbank. Daad boven praat!
Iedereen is als collega welkom bij Pinkcube en hoort erbij. Voor ons ben je bijzonder en mag je helemaal zijn wie je bent. We investeren echt in onze mensen en zijn niet voor niets sinds 2020 elk jaar uitgeroepen tot Great Place to Work!
We zijn ons bewust van onze omgeving en verantwoordelijkheden en zijn bewust bezig met verandering van de markt én de keuzes van de klant. We kijken zowel intern als extern wat we kunnen doen op het gebied van mens en milieu.
Terug in de tijd

Pinkcube is ontstaan vanuit frustratie. Onze eigen frustratie. Voor het Pinkcube tijdperk hadden we een internetbureau. Toen we zelf promotieartikelen wilden bestellen, merkten we hoe enorm tijdrovend en frustrerend dat was. Dat kon en moest beter, vonden wij. Pinkcube ontrafelde het proces en verbeterde het op alle punten. Het uitgangspunt: de klant staat centraal.

Wij zijn Pinkcube
Groei & innovatie

We blijven groeien en innoveren voor onze klanten. We verbeteren de website continu, waarbij gebruikersgemak altijd voorop staat. En ook andere landen willen we graag helpen om nog makkelijker promotieartikelen te bestellen. We investeren in internationalisering en zijn inmiddels geland in België en Spanje. Maar daar stoppen we niet. Samen kleuren we de wereld roze.

Wij zijn Pinkcube
Team Pinkcube

Het enthousiaste team vormt de kracht van Pinkcube. We werken iedere dag keihard aan het gemak voor onze klanten. We zijn creatief, enthousiast en hebben een 'Can Do'-mentaliteit. We zijn doelgericht en continu uit op verbetering. We denken graag met je mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Zo zorgen we samen voor het beste resultaat!

Ontmoet het team »
Wij zijn Pinkcube
Work hard, play hard

Elke dag keihard werken aan succes kan alleen als er ook ruimte is voor plezier en ontspanning. Onze gezamenlijke BBQ's, tafelvoetbaltoernooien en teambuilding activiteiten dragen daar zeker ook aan bij. Bij Pinkcube vieren we successen met een beetje extra aandacht. Niet alleen met onze medewerkers, maar ook met onze leveranciers en klanten.

Wij zijn Pinkcube