Wij zijn Pinkcube

Wij verzorgen uw promotiemateriaal. We hebben binnen elke productcategorie de beste producten geselecteerd, en we zorgen voor de perfecte bedrukking en bezorging. Topkwaliteit dus. Want uw logo staat erop. Dus moet het goed zijn. Dat garanderen we.

Onze missie

Wij maken het graag gemakkelijk voor u. Elke dag weer. Zodat u kan doen waar u goed in bent. Want wees eerlijk; liever besteedt u niet te veel tijd aan uw promotiemateriaal. Een offerte binnen 1 minuut? Doen we. Een simulatie van het product met uw logo erop? Hebben we. Uw eigen persoonlijke klantomgeving? Gefixed! Niet voor niets zijn onze klanten zo blij met ons. Elke dag werken we keihard om het beter te doen dan gisteren. Zodat u krijgt wat u wilt hebben. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat.

Meer over onze missie »

Geschiedenis

Pinkcube is ontstaan vanuit frustratie. Onze eigen frustratie. Voordat Pinkcube geboren werd hadden we namelijk een internetbureau. Toen we zelf promotieartikelen wilde bestellen merkten we hoe moeilijk dat was.

Er waren ontzettend veel aanbieders. Het assortiment was groot en ondoorzichtig en er was veel verschil in kwaliteit. Helaas merkte je dat vaak pas achteraf, tegelijk met een rekening met allerlei onvoorziene kosten (Instelkosten? Inpakkosten? Verzendkosten?). Het bestellen van een promotieartikel was een tijdrovende klus. Bovendien was er weinig zekerheid over het eindresultaat, wanneer het werd geleverd en de uiteindelijke kosten. Dat moest beter, vonden wij! En dat kan ook beter. We hebben het proces vanaf de grond opnieuw opgebouwd. En u, de gebruiker, centraal gesteld.

Bekijk onze mijlpalen »

Cultuur

Wij hebben een bijzondere bedrijfscultuur. Het u gemakkelijker maken, dat is waar we ons bed voor uitkomen. Rustig achterover leunen zit er bij ons niet in. Elke dag maken we uw gebruikerservaring een beetje beter. Dat doen we gewoon, zonder opsmuk. Luxe etentjes of grappige facebook filmpjes hoeft u van ons dus niet te verwachten. Dat laten we aan anderen over. Wij focussen ons op dingen die echt belangrijk zijn voor u; beter, mooier, gemakkelijker en sneller. Gewoon, steeds beter.

Meer over onze cultuur »

Team Pinkcube

Wij van Pinkcube werken elke dag keihard aan het gemak voor onze klanten. We zijn doelgericht en continu uit op verbetering. Ons enthousiaste team is nuchter en pragmatisch en vormt de kracht van ons bedrijf. Met een gemiddelde leeftijd van 24 jaar hebben we een jong team.

Maak kennis met ons team »

Work hard, play hard

Elke dag keihard werken aan succes kan alleen als er ook ruimte is voor plezier en ontspanning. Onze gezamenlijke BBQ’s, tafelvoetbaltoernooien en teambuilding via de app Edgeplore dragen daar zeker aan bij. Succes vieren we samen. Behalen we ons weektarget? Gaan we op vrijdag naar het casino of samen wat eten. Kwartaaltarget behaald? Onze weekendtrip naar Antwerpen was meer dan geslaagd.