Heupfles bedrukken of graveren

Heupfles bedrukken of graveren? Pinkcube heeft een aantal hele mooie heupflessen in het aanbod. Laat goedkope heupflessen bedrukken of een luxere veldfles: Pinkcube regelt het voor je. Denk bijvoorbeeld aan een veldfles met karabijnhaak, een roestvrijstalen heupfles of een bamboe variant. De heupflessen bedrukken of graveren wij naar wens met je logo, een tekst of een eigen ontwerp. Binnen 1 minuut heb je al een offerte in je inbox en na bestelling sturen wij binnen 1 uur een gratis drukproef voor de bedrukte heupflessen. Zo heb je altijd duidelijkheid!

Heupflessen bedrukken of graveren

Welke heupflessen of veldflessen bedrukken of graveren wij? Je ontdekt ons assortiment op deze pagina. Bestel een bedrukte heupfles met een opdruk in 1 kleur tot maximaal 5 kleuren. Per product krijg je meer informatie over de bedrukkingsmogelijkheden. Wil je een heupfles personaliseren met een luxere uitstraling? Laat dan de heupflessen graveren met het logo, een tekst of andere afbeelding. De gegraveerde heupflessen zijn bijvoorbeeld ideaal om te geven als relatiegeschenk of als onderdeel van een kerstpakket. Je logo op heupflessen zorgt ook nog eens voor extra zichtbaarheid van jouw merk. Twee vliegen in één klap.

Volop keuze voor een bedrukte heupfles

Wil je een fles van roestvrij staal, aluminium of van bamboe personaliseren? Een rvs heupfles in matte uitvoering of juist glanzend? Heb je ook een draaglus nodig? Pinkcube regelt het voor je! Bij de producten geven we aan of we de heupflessen graveren of bedrukken. Bekijk de verschillende uitvoeringen en kies je favoriete heupfles. Ontdek ook onze andere bedrukte relatiegeschenken zoals wijngeschenken met logo of luxe pennen. Bij Pinkcube heb je volop keuze om je klanten, relaties en medewerkers te verrassen.