Bedrukte broodtrommels met uw eigen foto

Ons assortiment broodtrommels bestaat deels uit speciale fotoprint broodtrommels. Fotoprint broodtrommels zijn tot full colour te bedrukken met bijvoorbeeld een foto. Zo haalt u absoluut het maximale uit uw ontwerp en brengt u uw boodschap perfect over. De fotoprint broodtrommels worden van uw full colour opdruk voorzien door middel van een transfer, zo krijgt u de beste kwaliteit en perfect afwerking van uw bedrukte broodtrommel. Naast foto's kunt u natuurlijk ook full colour logo's op de broodtrommels laten drukken.

Broodtrommels met foto bedrukken

Zij worden heen en weer genomen tussen het werk en thuis, zij trekken de aandacht in het cafétaria en op de werkvloer, van in de keuken tot in en weer uit de tas. Als give-away zijn deze goedkope broodtrommels met foto allerminst te versmaden. Het is tegelijk een zeer persoonlijk en toch een publiek geschenk. Het unieke ontwerp staat ondertussen garant voor de nodige zichtbaarheid. En bij ons kunt u bovendien uw broodtrommels met foto laten bedrukken. Zo is het niet enkel de brooddoos die opvalt, maar ook uw logo.

Kwaliteit aan een scherpe prijs

Dat is waar wij voor staan. Wij maken deze combinatie mogelijk dankzij een eenvoudig, gecontroleerd procédé en een heldere prijsbenadering. Dat houdt in dat wij de productie van uw bedrukte broodtrommels met foto stap voor stap zelf begeleiden. Onze kwaliteitsvolle basisproducten kopen wij in aan de beste prijs. De professionele drukwerken voor uw broodtrommels met foto met opdruk doen wijzelf. Zo verzekeren wij onze klant ook hier de beste prijs, zelfs bij een relatief kleine oplage. Met andere woorden: geen inspanning is ons te groot om u de beste en goedkoopste broodtrommels met foto met bedrukking te leveren.

En in de snelste tijd

Tijd is immers ook geld. Uw broodtrommels met foto bedrukken, dat kunnen wij dus maar beter snel doen. Wat is snel? Binnen de twee minuten. Dat is de tijd die onze offerte nodig heeft om na uw aanvraag uw mailbox te bereiken. Doe het vandaag nog en ontvang straks al uw broodtrommels met foto met logo.