BIC

Over BIC

BIC is een merk dat bekend staat om haar schrijfwaren, zoals balpennen. Het bedrijf is opgericht in 1945 in Frankrijk en heeft sindsdien een breed assortiment aan betaalbare en kwalitatieve sterke schrijfwaren geproduceerd. De iconische balpennen zijn wereldwijd populair en worden vaak geassocieerd met hun eenvoudige en betrouwbare ontwerp. Net als bij de balpennen, is de aansteker populair vanwege zijn eenvoudige en betrouwbare ontwerp.

Nieuwe BIC pen

Vlamzekerheid in je broekzak

Sinds de introductie van haar eerste aansteker in 1973 heeft BIC de kwaliteit en veiligheid van haar aanstekers tot een absolute prioriteit gemaakt. Met het oog op de veiligheid van de consument worden BIC-aanstekers gemaakt om te voldoen aan de strengste normen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid, zodat je erop kan vertrouwen dat elke aansteker goed presteert, gemakkelijk en veilig is. De maxi aanstekers kunnen maar liefst 3000 keer worden gebruikt.

De iconische pennen

Pennen, potloden, stiften, kleurpotloden, correctiemiddelen, en een breed scala aan andere schrijfwaren vormen de onderscheidende selectie binnen BIC’s schrijfpapierproductlijn. Elk van deze producten is met zorg ontworpen en vervaardigd. De producten moeten tegemoet komen aan de uiteenlopende behoeften van consumenten in diverse levenssferen. Denk aan de educatieve omgeving van school, de comfortabele omgeving van thuis en de zakelijke wereld van kantoor. BIC koestert het hoogste belang in duurzaamheid en kwaliteit, wat tot uiting komt in de grondige tests en kwaliteitscontroles die elk product ondergaat om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de meest rigoureuze normen in de branche.

Iconische BIC pennen
BIC duurzaamheid

De weg naar duurzaamheid

Tussen 2021 en 2022 was er een vermindering van 19% in waterverbruik per ton productie. Gedurende het afgelopen decennium, daalde het energieverbruik per ton productie ook met 10,5%. Deze duurzame prestaties zijn belangrijke stappen richting milieubehoud en efficiëntie.

BIC® J26 aansteker groot bedrukken

BIC Media Clic balpen

BIC M10
Clic balpen

BIC 4 Color Basic balpen

Merken waarvoor we werken

H&M
XD-Collective
XD-Collective
shell