Correctbook

Hoe het allemaal begon

In 2014 ging de 20-jarige Sam van Tol met zijn ouders op vakantie naar Zuid-Afrika. Daar zag hij voor het eerst wat echte armoede betekent. Op het terras van een restaurant, wilde hij niets liever dan zijn eten weggeven aan de mensen zonder dak boven hun hoofd. Op scholen in sloppenwijken zag hij kinderen in de klas zitten zonder papier en pen. “Hoe leer je ooit lezen en schrijven zonder te oefenen,” vroeg hij zich af. Dit inspireerde hem om wisbaar schrijfmateriaal te ontwikkelen en om dat schrijfmateriaal bij kinderen in Afrika te krijgen die anders niet kunnen leren lezen en schrijven. Correctbook was geboren! Met behulp van dit herbruikbaar schrijfmateriaal kunnen kinderen volop oefenen. Als ze daardoor leren lezen en schrijven, nemen hun kansen op een betere toekomst volgens de statistieken aanzienlijk toe.

Correctbook 2

Uitwisbare notitieboeken

De Correctbook Originals zijn de standaard Correctbook uitwisbare notitieboeken waarbij je pagina’s kunt verwijderen of toevoegen. Ben je op zoek naar een notitieboek dat je eindeloos kunt gebruiken? Dan is de Correctbook Original dé ideale duurzame optie voor jou. Kleur je graag binnen de lijntjes? Dan kun je het beste voor de gelinieerde versie kiezen. Maar wil je alle ruimte voor jouw hersenspinsels? In dat geval is de blanco versie perfect voor jou. Bij het notitieboek zit ook gelijk een zwarte pen plus en een handig wisdoekje. Ontdek alle kleuren en maten van de Correctbook Originals.

Herbruiken en bijvullen

Het gebruik van een Correctbook in plaats van een papieren notitieboek heeft een positieve impact op het milieu. Met een uitwisbaar notitieboek bespaar je namelijk enorm veel papier. De stiften zijn herbruikbaar; je kunt de inkt altijd bijvullen als dat nodig is. Voor de productie van de boeken wordt papier uit FSC gecertificeerde bossen gebruikt.

Correctbook herbruikbaar

Correctbook Original A5

Correctbook Original A6

Correctbook Scratch

Merken waarvoor we werken

H&M
XD-Collective
XD-Collective
shell