Het persoonlijk verzenden van je relatiegeschenken

15 december 2020 Geschatte leestijd: 3 minuten
Het persoonlijk verzenden van je relatiegeschenken

Nu veel mensen thuis werken is het overhandigen van een attentie aan je klant of medewerkers veel lastiger dan voorheen. Maar dat we elkaar nu niet in levende lijve kunnen zien, betekent echter niet dat we die persoonlijke touch helemaal uit het oog verliezen. Via Pinkcube kun je namelijk je relatiegeschenk persoonlijk laten bezorgen bij je relaties. Zeker in deze tijd willen wij je ontzorgen en nemen wij de distributie van je relatiegeschenk op ons zodat het pakketje toch op een persoonlijke manier bij je relaties belandt. Wil je meer weten over individueel verzenden? Lees dan verder.

Nu veel mensen thuis werken, is het overhandigen van een attentie aan je klant of medewerkers veel lastiger dan voorheen. Want waar je voor de pandemie relaties trof op kantoor, in je winkel of een beurs, vinden deze contactmomenten nu vooral plaats via een belletje of online. Dat we elkaar nu niet in levende lijve kunnen zien, betekent echter niet dat we die persoonlijke touch helemaal uit het oog verliezen. Pinkcube heeft namelijk dé oplossing gevonden om je relaties op een unieke wijze te verrassen: persoonlijk verzenden.

 

Persoonlijk verzenden

Via Pinkcube kun jij je relatiegeschenk persoonlijk laten bezorgen bij je relatie. Zeker in deze tijd willen wij je ontzorgen en nemen wij de distributie van je relatiegeschenk op ons. Zo belandt het pakketje toch op een persoonlijke manier bij je relaties.


Zo werkt het

Wil je je relatiegeschenk verzenden naar bijvoorbeeld alle thuiswerkende medewerkers? Dan versturen wij alle geschenken binnen ons assortiment naar meerdere adressen. Het enige dat je hoeft te doen is het aanleveren van een excelbestand met alle NAW gegevens van de ontvangers. Wij regelen het persoonlijk verzenden.


Wat kost een persoonlijke verzending van je relatiegeschenk?

De kosten van het verzenden zijn afhankelijk van een aantal dingen. Het product dat je kiest, het aantal adressen en het land waar je naartoe wil verzenden. Wil je gebruikmaken van deze service? Noteer dit dan in het opmerkingenveld bij je aanvraag en onze medewerkers gaan hier vervolgens mee aan de slag. Mocht je meer informatie willen over persoonlijk verzenden, neem dan gerust contact op met onze productspecialisten die de kosten van het persoonlijk verzenden voor je berekenen.

Zo werkt het
Wil je je relatiegeschenk verzenden naar bijvoorbeeld alle thuiswerkende medewerkers? Dan versturen wij alle geschenken binnen ons assortiment naar meerdere adressen. Het enige dat je hoeft te doen is het aanleveren van een excelbestand met alle NAW gegevens van de ontvangers en wij regelen de rest. De kosten van het verzenden zijn afhankelijk van het product dat je kiest, het aantal adressen en het land waar je naartoe wil verzenden. Neem dus gerust contact op met onze productspecialisten die deze optie voor je berekenen en je verder helpen in het bestelproces. Door te verzenden per adres heb je toch nog een persoonlijk tintje gegeven en verras je je medewerkers op een unieke wijze. 

Deel dit bericht

Bekijk ook deze artikelen