< Alle artikelen
Print

Wat is een beanie?

 

Een beanie is eigenlijk een langere en smallere versie van een ‘normale’ muts. De achterkant van de beanie hangt los op het hoofd en sluit niet, zoals een andere muts, direct aan op het hoofd. Een beanie is wel een accessoire die niet voor iedereen bestemd is. Doordat de beanie losser valt, geeft het een iets wat nonchalante look. Hierdoor is het vaak een muts die alledaags gedragen wordt. 

 

Beanies zijn meestal gemaakt van stof, wol of vilt en zorgen daarmee voor de nodige warmte. Je hoeft een beanie niet op een speciale manier te dragen; de beanie gaat net als andere mutsen gewoon over de oren. Daarnaast is de beanie perfect voor de koude winterdagen. De beanie houdt namelijk het gehele hoofd en de oren lekker warm. 

 

Beanie muts

 

Voordelen van beanies zijn:

  • – Beanies komen in allerlei maten, kleuren en pasvormen. Zo is er voor iedere smaak en ieder hoofd wel een passende beanie te vinden.
  • – Beanies zien er niet alleen heel leuk uit; dat zijn ze ook! Beanies passen heel goed binnen de huidige modetrends.
  • – Beanies combineer je goed met verschillende soorten looks. Heel leuk bij een sportieve outfit, een alledaagse outfit of bij een winterjas. 
  • – Beanies zijn goed te betalen; er is voor ieder budget wel een beanie te koop. 
  • – Beanies zijn vaak goed op te rollen en mee te nemen. Mocht zo’n muts toch te warm zijn, dan kun je ‘m zo in je tas of zak stoppen.
  • – Beanies worden van verschillende materialen gemaakt, waarbij het ene materiaal net iets warmer is dan de ander. Voor echte koukleumen is zo’n muts dus ook ideaal!
Was dit een nuttig artikel?
Hoe kunnen we dit verbeteren?
How Can We Improve This Article?
Nog hulp nodig?