< Alle artikelen
Print

Wat is een popsocket?

Een popsocket is een universeel, uitschuifbare telefoongrip vervaardigd uit hard plastic. De popsocket is een in 2012 bedacht accessoire, dat in eerste instantie ontworpen is om de vervelende draadjes van je oordopjes in je broekzak uit de knoop te houden. Een popsocket is een van duurzaam plastic geproduceerde, uitstrekbare houder die je aan de achterkant van je telefoon of tablet kan bevestigen. Toen ze later aan de achterkant van mobiele telefoons werden bevestigd werden er meer functionaliteiten ontdekt.

Popsocket

Wanneer je een popsocket aan de achterzijde van je telefoon bevestigt, zul je meer grip hebben doordat je vingers er omheen gaan. Verder kan een popsocket als een ‘standaard’ dienen die de telefoon overeind houdt wanneer je je telefoon zijwaarts op een oppervlak zet. Naast een functionele accessoire kan een popsocket ook gebruikt worden om een persoonlijke draai te geven aan de uitstraling van een mobiele telefoon door een popsocket met een leuke kleur of een mooie opdruk te kiezen. Er zijn dan ook verschillende soorten popsockets op de markt.

Button
Dit is de meest voorkomende variant. Een klein uitschijfbare button die je eenvoudig vast plakt op je telefoon. Zo ben jij voortaan altijd en overal verzekerd van een goede grip op jouw telefoon of tablet. Een voordeel van een button is dat hij nauwelijks ruimte inneemt.

Ringhouder
Deze ring is eenvoudig te bevestigen met een plakrand en heeft als voordeel dat jij je vinger er doorheen kan steken zodat je meer grip krijgt op je telefoon of tablet. Zo bedien jij je telefoon voortaan eenvoudig met één hand.

Strap
De strap is een smal bandje dat er voor zorgt dat je je telefoon of tablet voortaan stevig vast hebt. De strap is universeel en eenvoudig aan te brengen op ieder toestel. Ook is de strap dun waardoor het toestel niet te dik wordt.

Was dit een nuttig artikel?
Hoe kunnen we dit verbeteren?
How Can We Improve This Article?
Nog hulp nodig?