Liselotte Leijten-Deppenbroek (COO) uitgeroepen tot ‘European Ecommerce Business Personality of the Year’

21 september 2023 Geschatte leestijd: 2 minuten
Liselotte Leijten-Deppenbroek (COO) uitgeroepen tot ‘European Ecommerce Business Personality of the Year’

Groot nieuws: Onze COO, Liselotte Leijten-Deppenbroek, is uitgeroepen tot ‘European Ecommerce Business Personality of the Year’. Deze Europese award is een blijk van waardering voor haar leiderschap, haar vermogen om uitdagingen aan te gaan en het bewijs om te laten zien dat het bedrijfsleven en het menselijke aspect hand in hand gaan.

De bekendmaking

Nadat de vergaderruimte op het kantoor van Pinkcube is omgetoverd tot echte bioscoopzaal, vond de virtuele awarduitreiking plaats. Tussen diverse grote bedrijfsnamen, zoals The Bottle Club en A.S. Watson & ICI Paris XL, werd Liselotte verkozen tot ‘European Ecommerce Business Personality of the Year’. Een hele prestatie! Maar dat was nog niet alles: Pinkcube was ook finalist voor de ‘European B2B Ecommerce Website of the Year.

Geen uitdaging te groot

Voor Liselotte, voormalig werkzaam bij Google in verschillende sales management gerelateerde internationale rollen, is geen uitdaging te groot bij Pinkcube. Sinds haar komst in 2019 is het nog geen moment saai geweest. In 2021 had corona een grote, negatieve impact op onze omzetcijfers en door een reorganisatie gingen we van 33 naar 12 medewerkers. Inmiddels floreren wij weer en worden records neergezet en verbroken. “Snel schakelen, aanpakken en veerkracht zijn de drijfveren achter de groei. Het vergt aanpassingsvermogen van werknemers om te schakelen van groei, naar reorganisatie en weer terug naar enorme groei. Dankzij de flexibiliteit en ambitie van het team zijn we hier goed doorheen gekomen.”, aldus Liselotte.

Menselijk belang

Haar vermogen om uitdagingen uit de weg te gaan, is nog lang niet alles. Dankzij haar open mind en out-of-the-box denken, heeft Liselotte al vele werknemers geholpen op het gebied van persoonlijke groei. Zij kijkt verder dan een diploma en kijkt waar haar werknemers energie van krijgen. Zo heeft zij diverse werknemers een nieuwe kans geboden in een andere rol om zichzelf te kunnen blijven ontwikkelen.

Het altijd inzetten van haar netwerk en het kunnen combineren van de bedrijfsbelangen met het menselijke aspect is voor velen een inspiratie op het gebied van leiderschap.
Liselotte reageert: “Net als de eigenaar van Pinkcube, Edwin Kats, denk ik graag in kansen. Kansen en mogelijkheden geven energie. We kijken altijd naar de potentie, of het nu van een markt, van een project of van een persoon is. Ik denk dat je ons wel kunt bestempelen als optimisten. We worden blij van positiviteit, maar maken ook fouten in ons enthousiasme. En daar houden we van. We leren door te doen.”
Deel dit bericht

Bekijk ook deze artikelen