MECC deelt in stijl duurzame pennen uit en zet daarmee een extra stap in de goede richting

28 februari 2024 Geschatte leestijd: 3 minuten
"De service is heel fijn, dat onderscheidt Pinkcube van andere organisaties. Door het snelle antwoord had ik tijd over om andere dingen te gaan doen."

Evenementenvenue MECC Maastricht is dé plek voor je congressen, beurzen en (zakelijke) events. De organisatie is gevestigd in Maastricht en noemt zichzelf Europa’s meest gastvrije venue. Daarbovenop organiseren ze zelf ook nog evenementen, zoals onder andere de Classic Car Show van InterClassics in Maastricht en Brussel. Recentelijk kocht de organisatie Prodir DS3 Biotic ECO pennen bij ons en zette daarmee een extra stap in de goede richting op het gebied van duurzaamheid!

“Wij brengen zowel nationaal, als internationaal, mensen en bedrijven samen in onze venue in Maastricht. Dit is gunstig voor de stad en regio, wat zorgt voor een economische spin-off”, vertelt Danielle Bronckers, Manager Marketing & Communicatie bij MECC. De reputatie als Europa’s meest gastvrije venue bereiken ze onder andere door hun persoonlijke aanpak. “We zetten graag een stapje extra en de dienstverlening is daarin erg belangrijk”, licht Danielle Bronckers toe.

MECC maakt zich hard voor haar omgeving. “Zowel intern als extern willen we ons duurzaamheidsverhaal duidelijk hebben”, legt Danielle Bronkers uit. Hun motto is: not bigger, but better. “We proberen alles wat binnen onze mogelijkheden ligt aan te pakken en onze klanten hierin mee te nemen.” Als organisatie willen ze ook graag het goede voorbeeld geven. Door het uitdelen van duurzame pennen kan de evenementenvenue vergaderarrangementen blijven aanbieden, maar wel op een verantwoorde wijze. Sinds de upgrade en uitbreiding, die 2 jaar geleden is afgerond, beschikt MECC Maastricht nu ook over 55 splinternieuwe vergaderruimtes.

Een product vinden dat ‘not bigger but better’ uitstraalt én past bij de huisstijl

Vanwege het behaalde Green Key Gold certificaat, kan MECC niet zomaar een pen uitkiezen. De pennen moeten voldoen aan een bepaald ecolabel en daarom is de organisatie gegaan voor onze Prodir DS3 Biotic ECO pennen. Buiten het feit dat deze pennen duurzaam zijn, passen ze ook nog eens perfect bij de huisstijl van de organisatie. “Op het gebied van uitstraling zagen medewerkers bijna geen verschil met de vorige”, vertelt Danielle Bronckers. Zo deelt MECC in stijl hun duurzame pen uit.

Een bliksemsnelle service voor optimaal tijdsbestek

De keuze voor de Prodir DS3 Biotic ECO pennen is gemaakt op basis van een mailwisseling tussen Danielle Bronkers en één van onze medewerkers. Ze vroeg om advies en kreeg een bliksemsnel antwoord. “De service is heel fijn, dat onderscheidt Pinkcube van andere organisaties. Door het snelle antwoord had ik tijd over om andere dingen te gaan doen”, vertelt ze. Zo had ze binnen no-time haar bestelling rond. Op deze manier behalen we bij Pinkcube samen met de klant moeiteloos het mooiste resultaat. Daarbij hecht ze waarde aan onze overzichtelijke website en het soepele bestel- en betaalproces. “Ik zou Pinkcube zeker aanbevelen.”

Bedrijf

MECC

Plaats

Maastricht

Branche

Evenementenvenue

Aantal medewerkers

+/- 68

Website

MECC

Bekijk ook deze artikelen