Pinkcube behaalt zilver op de Shopping Awards!

2 april 2024 Geschatte leestijd: 2 minuten
Pinkcube behaalt zilver op de Shopping Awards!

Op 28 maart gebeurde er iets heel speciaals, team Pinkcube behaalde namelijk zilver in de strijd voor de Shopping Awards Publieksprijs! De organisatie deed mee in de categorie ‘Cadeaus’ en veroverde de tweede plek. Deze prijs wordt gezien als een jaarlijks hoogtepunt in de e-commerce sector waar de waardering van klanten getoond wordt door het stemmen op hun favoriete webshop.

Een mooi resultaat

Ook al gingen we niet naar huis met de winst, zijn we super blij met het resultaat. Deze prestatie bij de Shopping Awards Publieksprijzen is een bevestiging van Pinkcube’s impactvolle positie binnen de Nederlandse e-commerce gemeenschap. Het benadrukt de toewijding aan innovatie én onze klanten. 

Trots en dankbaar

Donderdag 28 maart 2024 is een dag die we nooit meer vergeten. Vol spanning reisde ons team van de Achterhoek naar Noordwijk aan Zee om de uitreiking bij te wonen. Deze werd uiteraard gevolgd door een feest vol spektakel en gezelligheid. “Wow, wat zijn wij trots en dankbaar voor het vertrouwen en de erkenning van onze klantenkring. In een wereld waar e-commerce zich met bliksemsnelheid ontwikkelt, hebben we onze focus altijd gericht op het leveren van snelle en vriendelijke service, betrouwbaarheid, innovatie en het ontzorgen van onze B2B-partners. We zien deze tweede plaats zowel als een prestatie, als een verantwoordelijkheid – een motivatie om de grenzen van service en creativiteit te blijven verleggen. Dank aan iedereen die in ons gelooft; we kijken uit naar wat de toekomst ons brengt en zijn toegewijd om klantfeedback doorlopend in te blijven zetten als drijvende kracht voor verbeteringen”, vertelt Liselotte Leijten, COO van Pinkcube, vol enthousiasme. 

Niet één, maar twee!

Maar, de Shopping Awards Publieksprijs is niet de enige eer die Pinkcube heeft gekregen op 28 maart 2024. Ons Achterhoekse bedrijf sleepte ook – voor de tweede keer op rij! – een top tien nominatie voor de E-commerce50 award binnen. Hoewel we deze prijs niet mee naar huis konden nemen, zijn we alsnog erg blij met de 9e plek en dat we überhaupt tot de nominaties behoorden. De E-commerce50 award is een prijs voor het snelst groeiende e-commerce bedrijf van Nederland.

Deel dit bericht

Bekijk ook deze artikelen