Wauw! Pinkcube is voor het vierde jaar op rij gecertificeerd als Great Place To Work

14 mei 2024 Geschatte leestijd: 3 minuten
Wauw! Pinkcube is voor het vierde jaar op rij gecertificeerd als Great Place To Work
Met trots mogen we vertellen dat we opnieuw de titel Great Place To Work hebben verdiend! En dat alweer voor het vierde jaar op rij. Bij Pinkcube hechten we veel waarde aan ons team en we zien het dan ook als een grote eer om de titel te mogen blijven dragen. Dit motiveert ons om te blijven innoveren, zowel intern als extern.

Hoe wordt je Great Place To Work?

De organisatie Great Place To Work zet zich in voor het creëren van betere werkplekken. Het certificaat wordt uitgereikt aan bedrijven die voldoen aan de criteria op het gebied van vertrouwen, trots en plezier op de werkvloer. Maar hoe behaal je dit certificaat? Dat vertellen wij je graag! Er wordt een onafhankelijk onderzoek uitgevoerd onder alle medewerkers van de organisatie. Hiermee wordt inzicht verkregen in hoe onze Pinkcubers de werkplek ervaren, en hoe de organisatie kan bijdragen aan het verbeteren van de werkomgeving. Behaal je als bedrijf een score van 70% of hoger op de Trust Index, een minimale respons én lever je een ingevulde Culture Brief aan? Dan heb je het certificaat in de pocket!

Wat is er afgelopen jaar veranderd naar aanleiding van de feedback in 2023?

Dit jaar hebben we ons vooral gericht op duidelijke functieprofielen. Voor iedere functie is inzichtelijk gemaakt welke taken en verantwoordelijkheden er bij de desbetreffende positie horen. Zo weet het team precies wat er moet gebeuren, verwacht wordt en bij wie ze terecht kunnen voor vragen/problemen. Een functieprofiel is dus eigenlijk een overzichtelijk document waar alles in staat over jouw eigen positie. Dit zorgt onder andere voor opheldering in (chaotische) situaties en duidelijke richtlijnen voor communicatie.

Een Great Place To Work score van maar liefst 83%!

COO Liselotte Leijten laat weten aan het team dat we een prachtige score van 83% hebben gehaald en deelt hierbij meerdere resultaten op de pijlers: respect, veiligheid, eerlijkheid, communicatie en betrokkenheid. Ze zegt hierbij: “Fantastisch om te zien dat we met elkaar een inclusieve cultuur realiseren waar kameraadschap hoog in het vaandel blijft staan.” Maar er is altijd ruimte voor verbetering. Eén van de verbeterpunten is het team meer op de hoogte houden over wat er precies voor belangrijke kwesties spelen bij het management team. Hier zullen binnenkort gesprekken over worden gevoerd en we kunnen niet wachten om de groei hierin te zien bij de enquête van volgend jaar.

Ben jij ook helemaal enthousiast geworden van onze fantastische werkplek? Goed nieuws voor jou: wij zijn nog op zoek naar nieuwe Pinkcubers! Check snel onze
vacatures.

Great Place To Work
Deel dit bericht

Bekijk ook deze artikelen