Pinkcube in Top 250 Groeibedrijven

11 maart 2020 Geschatte leestijd: 2 minuten
Pinkcube in Top 250 Groeibedrijven

Met veel trots kunnen wij mededelen dat Pinkcube onderdeel uitmaakt van de Top 250 Groeibedrijven in Nederland! We hebben als expert in promotieartikelen en relatiegeschenken een plek verdiend naast bedrijven als Takeaway.com, Picnic en Coolblue. Mede dankzij onze 40 specialisten heeft Pinkcube een fantastisch jaar achter de rug. Een welverdiende plek tussen diverse succesvolle conculega’s is dan ook de kers op onze taart.


De Top 250 Groeibedrijven

De Top 250 Groeibedrijven is opgesteld door Erasmus Centre for Entrepreneurship en Rotterdam School of Management. Dit leidende ondernemerschap centrum van Europa stelt dat de groei van bedrijven een van de belangrijkste voorwaarden in de transitie van de economie is. Erasmus Centre for Entrepreneurship heeft de ambitie bedrijven inzichten vanuit de wetenschap te bieden middels onderzoek en actiegerichte executive programma’s zodat zij in staat zijn continu te blijven vernieuwen en groeien. 

Het overzicht bestaat uit 250 organisaties die minimaal 10 FTE hebben en/of een omzet van minstens 5 miljoen euro tijdens de meetperiode. In ons 10e jubileumjaar voldoen we aan beide criteria wat resulteert in een plek op de lijst van de Top 250 Groeibedrijven. Benieuwd naar de top 10?  Download hier het Insights Report van de Top 250 Groeibedrijven.


De succesformule van Pinkcube

Pinkcube is dé online expert in bedrukte promotieartikelen en relatiegeschenken. We zijn geboren en getogen in de Achterhoek (Doetinchem) en zijn in tien jaar tijd uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders van online promotieartikelen. Onze slogan “moeiteloos het mooiste resultaat” typeert zowel de interne- als externe bedrijfscultuur. Bij Pinkcube zorgen we er namelijk voor dat onze klant het optimale gebruiksgemak ervaart. Denk aan de juiste kennis en expertise over onze producten, creatieve grafisch vormgevers die helpen met een indrukwekkend design en de snelheid van leveren. Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Maak snel kennis met onze specialisten!

Deel dit bericht

Bekijk ook deze artikelen