Rocketbook: het veelzijdige notitieboekje van de toekomst

11 mei 2022 Geschatte leestijd: 3 minuten
Rocketbook: het veelzijdige notitieboekje van de toekomst

Op het eerste gezicht lijkt het op een gewoon notitieboekje, maar niks is minder waar. Een Rocketbook is niet zomaar een boekje; het is een boekje met features die je schrijfervaring naar een hoger niveau tillen. Wil je meer weten over dit nieuwe innovatieve boekje? Lees dan deze blog. En geloof ons, na je Rocketbook ervaring wil je nooit meer iets anders. 


Rocketbooks, wat zijn het eigenlijk?

Een Rocketbook maakt de blits tegenover andere notitieboekjes. Hij is onderscheidend, innovatief, handig en heeft een stijlvol design. Maar wat is nou het geheim achter zo’n onderscheidend boekje? Dat zit zo. Met het opvallende kantoorartikel van het bekende merk BIC nemen we afscheid van papieren bladzijden. In de Rocketbook maak je namelijk aantekeningen op 36 oneindig herbruikbare pagina’s. Met een vochtig microvezel doekje of met het gummetje dat bevestigd is aan de speciale pen, wis je alle aantekeningen en doodles en begin je de volgende keer met een schone lei. Ook verspil je met een Rocketbook geen papier.


Alles op één plek

Wil je de aantekeningen bewaren? Dan is de Rocketbook App de perfecte uitkomst. Je download de app via Google Play of App Store, scant de volledige pagina inclusief QR-code en et voilá; je aantekeningen komen in beeld en blijven bewaard in de app. Sla je ze liever extern op? Kies via de icoontjes waar je de aantekeningen wil opslaan in je telefoon; in de fotogalerij of in de mailbox. Zo heb je alle aantekeningen eenvoudig bij de hand en raak je ze nooit kwijt.


Bullet journaling

Creatievelingen en organiseer-goeroe’s halen hun hart op met dit innovatieve notitieboekje; een Rocketbook is namelijk een dotted notitieboek. Oftewel, de pagina’s hebben puntjes in plaats van lijnen of blanco papier. Dat maakt dat een Rocketbook perfect is voor bullet journaling. Dit is een methode waarbij je zelf in een notitieboekje een to-do list en agenda in één maakt. Het is de bedoeling om alle taken, afspraken en deadlines te ordenen. De stipjes op de pagina’s zijn perfect om icoontjes mee te tekenen, om lijnen mee te trekken of kaders mee te maken. Zo creëer je zelf een overzichtelijke bullet journal in je Rocketbook.


Personaliseer je eigen Rocketbook

Nu je weet welke toffe features een Rocketbook heeft, wordt het verhaal nóg mooier: Pinkcube maakt het mogelijk om Rocketbooks te personaliseren. Jouw logo, boodschap of afbeelding verschijnt op de voor- en achterkant en springt gegarandeerd in het oog op deze innovatieve eye-catcher. Kies uit een bedrukking in full colour, één kleur of voor een reliëfdruk – ook wel droogstempelen genoemd. Dit is een techniek waarbij geen inkt wordt gebruikt. In plaats daarvan wordt het logo in het boekje gestempeld. Dit zorgt voor een unieke uitstraling.

Bovendien kun je – zoals je ziet op de afbeelding bovenaan de pagina – de kaft van de Rocketbook volledig full colour laten bedrukken. En wil je een QR-code laten bedrukken op de kaft? Ook dat is mogelijk. Samen sparren met onze grafisch ontwerper over de bedrukking van jouw Rocketbooks? Bereik ons via WhatsApp, onze chatfunctie, e-mail of telefoon.

Deel dit bericht

Bekijk ook deze artikelen