Senz

Innovatief, sterk en duurzaam: de stormparaplus van Senz°

Senz° richt zich op het maken van de best werkende en meest duurzame paraplu ter wereld. In 2006 is de stormparaplu van Senz ontwikkeld door 3 Nederlandse studenten aan de TU Delft. Deze sterke, praktische paraplu beschermt jouw klanten, relaties en medewerkers tegen alle zware regenbuien en windstoten. Ideaal hè? Sinds de introductie hebben meer dan 3 miljoen mensen wereldwijd voor een Senz stormparaplu gekozen en heeft het bedrijf meerdere internationale designprijzen gewonnen. Ook duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Senz. Door de paraplu niet als een wegwerpproduct te beschouwen, maken zij een statement tegen vervuiling.

Senz° paraplu in de sneeuw

Kies voor duurzaam design

Wil je ook elke dag lekker naar buiten kunnen, zonder je druk te maken over het weer? Wil je een bijdrage leveren aan een schonere planeet?  Hou je van innovatieve, stijlvolle en comfortabele accessoires die helemaal passen bij jouw lifestyle? Sluit je dan aan bij de wereldwijde Senz community van mensen die kiezen voor duurzaam design. Kies voor de originele stormparaplu en geniet voortaan van ál het weer!

 

Een stormachtig succes

De Senz° original is een comfortabele en stijlvolle stormparaplu die je optimaal beschermt, tot windsnelheden van wel 100 km/u. Hoe hard het ook regent of stormt, jouw Senz paraplu zweeft op de storm, dankzij de gepatenteerde constructie van de baleinen. De eyesavers beschermen jouw ogen en die van je medereizigers. Door het unieke design hou je hem makkelijk met één hand vast

Sfeerfoto Senz
Storm paraplu mini

Senz° Mini Stormparaplu

senz mini automatic deluxe

Senz° Mini automatic deluxe

Senz Original stormparaplu

Senz° Original stormparaplu

Merken waarvoor we werken

H&M
XD-Collective
XD-Collective
shell