Pinkcube is 2x genomineerd voor de Shopping Awards!

7 maart 2023 Geschatte leestijd: 3 minuten
Pinkcube is 2x genomineerd voor de Shopping Awards!

Fluitend perfect bedrukte branded gifts bestellen, dat doe je online bij Pinkcube. Moeiteloos het mooiste resultaat. Dit is niet alleen onze slogan; wij werken elke dag keihard om de daad bij het woord te voegen. En dat wordt gezien! Pinkcube heeft maar liefst twee nominaties in de wacht gesleept voor de Shopping Awards 2023. Marianne Wesselink is genomineerd voor de Mollie E-commerce Manager van het Jaar Award en daarnaast zijn wij genomineerd voor de Huboo E-commerce top 10. En daar vertellen we je natuurlijk heel graag meer over!

1. Waarom zijn wij genomineerd?

Na een dip in omzet door de strenge lockdown aan het einde van 2021, schakelde Pinkcube al vroeg in 2022 op naar een volle sprint. Dit jaar stond voor Pinkcube in het teken van ondernemen. Hierin hebben we nieuwe systemen geprobeerd, interessante fouten gemaakt en ervan geleerd. Maar ook hebben we dit jaar grote projecten weer opgestart, waar we tot op de dag van vandaag met trots op terugkijken.

 

Het jaar 2022 had nog meer in petto voor Pinkcube. Dit was het jaar waarin we een nieuw jasje mochten aanmeten middels een nieuwe huisstijl en een nieuw logo. En we hebben een eerste zonnige stap gezet richting de Spaanse markt. Ons productassortiment is nóg verder uitgebreid met onder andere brievenbustaarten en branded bedrijfsschoenen. De eindejaarscampagne is vroegtijdig gestart en dankzij een technisch project rondom levertijden zijn verwachtingen beter gemanaged. Het resultaat? De behaalde recordcijfers zonder ons klantconttactteam te hoeven overbelasten of uit te breiden. Een 9,3 als Kiyoh score is de kroon op ons werk.


Dagelijks werken onze Pinkcubers hard om moeiteloos het mooiste resultaat te bereiken. Dit blijkt niet alleen uit onze nominatie voor de Huboo E-commerce50 Award. Het is natuurlijk fantastisch dat één van onze Pinkcubers is genomineerd voor de Mollie E-commerce Manager van het Jaar Award! Marianne Wesselink zorgt er samen met het team voor dat jouw ervaring op de website zo smooth en moeiteloos mogelijk verloopt. Lastig hè, als je niet weet wanneer iets geleverd wordt? Marianne heeft dit volledig voor zowel ons als voor jou getackeld. Dankzij ons nieuwe voorraadsysteem weet jij precies wanneer jouw branded gifts leverbaar zijn. Fijn hè?

2. Wat betekent deze nominatie voor Pinkcube?

Super trots! Dat is het team van Pinkcube natuurlijk op deze nominaties. We zijn extra trots, omdat Pinkcube als enige bedrijf is genomineerd voor maar liefst twee vakprijzen. Wij hebben hier ontzettend hard voor gewerkt. Dit is dan ook een dubbele reden om te proosten op wat we samen hebben neergezet.

Dag in, dag uit gaan onze Pinkcubers voor elkaar en voor jou door het vuur. ‘Dat kan niet’ ga je bij ons niet horen. Samen kijken we naar wat er wel kan. We werken hard om mooie projecten af te ronden en telkens stappen vooruit te maken. Hoe wij onze toekomst zien? Pinkcube-roze natuurlijk! Wij staan alweer te popelen om samen te knallen met de mooie projecten die eraan komen. Maar eerst hopen we nog een extra champagnefles te knallen voor het winnen van de awards.

3. Wanneer weten we meer?

23 maart 2023 is het zover! Dan reist een deel van onze Pinkcubers af naar Noordwijk aan Zee voor de 21e editie van het Shopping Awards Gala. Tijdens dit gala horen we of Marianne Wesselink zich dé Mollie E-commerce Manager van het Jaar mag noemen. Natuurlijk hopen we dan ook de Huboo E-commerce50 Award mee naar ons kantoor in Doetinchem te nemen. Duimen jullie met ons mee?

Deel dit bericht

Bekijk ook deze artikelen