Sportlife

Van kauwgom tot icoon

De geschiedenis van Sportlife begon met een eenvoudige visie: kauwgom moet niet alleen heerlijk smaken, maar ook een bron van inspiratie zijn voor iedereen die streeft naar een gezond, actief en evenwichtig leven. Sinds 1978 hebben ze dat streven in de praktijk gebracht en zijn ze uitgegroeid tot een wereldwijd erkend merk met een missie om jouw dagelijkse routine te verfrissen en te verrijken.

Sportlife 1

Een frisse adem

Bij Sportlife draait alles om kwaliteit. De zorgvuldig geselecteerde ingrediƫnten zorgen voor een langdurige smaak en frisheid, terwijl de verpakking handig en gebruiksvriendelijk is, perfect voor onderweg. Het is de ideale partner voor iedereen die een actieve levensstijl nastreeft of gewoon op zoek is naar een snelle manier om op te frissen.

Keep Your Cool

Dus, waar wacht je nog op? Ontdek de opwindende wereld van Sportlife en ervaar kauwplezier op een geheel nieuw niveau. Word lid van een gemeenschap van gezonde, actieve en frisse mensen die de kracht van deze kauwgom hebben omarmd. Samen gaan we verder dan alleen maar kauwgom. We gaan voor een leven dat elke dag fris begint, geef jezelf de frisse start die je verdient.

Sportlife header

Pakje kauwgom Sportlife 6-Pack bedrukken

Pakje kauwgom Sportlife Classic bedrukken

Pakje kauwgom Sportlife Classic Plus bedrukken

Merken waarvoor we werken

H&M
XD-Collective
XD-Collective
shell