< Alle items
Print

Hoe ziet het bestelproces eruit?

Heeft u een product gevonden waar u enthousiast over bent en heeft u besloten deze te willen bestellen? Dan ziet het bestelproces er als volgt uit:

– U klikt op het desbetreffende product.
–  Aan de rechterzijde stelt u het product eenvoudig zelf samen door de stappen te doorlopen. (Kleur, aantal, opdruk positie etc.)
– Er verschijnt direct een scherpe all-in prijs per stuk met daarbij de verwachte leverdatum. Heeft u een deadline? Later in het bestelproces volgt er een opmerkingen veld waarin u dit duidelijk kunt aangeven.
– Door te klikken op de groene button “Toevoegen aan winkelwagen” komt u in de omgeving waar u al uw gegevens en eventuele opmerkingen kunt invullen.
– Na het controleren van uw bestelling volgt de mogelijkheid tot betalen.
– Zodra u een betaalwijze hebt aangegeven zult u van ons een orderbevestiging ontvangen en kunt u een logo / tekst uploaden.
– Onze designers gaan direct voor u aan de slag. Zij zullen binnen één uur een digitaal voorbeeld naar u versturen.
– Na goedkeuring op het ontwerp is uw bestelling definitief. Zodra de betaling is verwerkt zullen we uw bestelling in productie nemen.

LET OP! In sommige gevallen verstuurd onze drukker nog een officiële drukproef ter goedkeuring. Dit is een extra check. Zonder goedkeuring op deze proef zal de productie niet starten! Deze drukproef ontvangt u van ons per mail.

Handig artikel?
Hoe kunnen we dit verbeteren?
How Can We Improve This Article?
Nog hulp nodig?