< Alle items
Print

Hoe ziet het bestelproces eruit?

Je hebt producten gevonden waar je enorm enthousiast over bent. Je hebt besloten om deze te bestellen, maar hoe ziet dat bestelproces eruit:

– Je klikt op het desbetreffende product.
–  Aan de rechterzijde stel je het product eenvoudig zelf samen door de stappen te doorlopen. (Kleur, aantal, opdruk positie etc.)
– Er verschijnt direct een scherpe all-in prijs per stuk met daarbij de verwachte leverdatum. Heb je een deadline? Later in het bestelproces volgt er een opmerkingen veld waarin je dit duidelijk kunt aangeven.
– Door te klikken op de groene button “Toevoegen aan winkelwagen” komt je in de omgeving waar je al jouw gegevens en eventuele opmerkingen kunt invullen.
– Na het controleren van jouw bestelling volgt de mogelijkheid tot betalen.
– Zodra je een betaalwijze hebt aangegeven zul je van ons een orderbevestiging ontvangen en krijg je de mogelijkheid om een logo / tekst te uploaden.
– Onze designers gaan direct voor je aan de slag. Zij zullen binnen één uur een digitaal voorbeeld naar versturen.
– Na goedkeuring op het ontwerp is jouw bestelling definitief. Zodra de betaling is verwerkt zullen we de bestelling in productie nemen.

LET OP! In sommige gevallen verstuurd onze drukker nog een officiële drukproef ter goedkeuring. Dit is een extra check. Zonder goedkeuring op deze proef zal de productie niet starten! Deze drukproef ontvang je van ons per mail.

Handig artikel?
Hoe kunnen we dit verbeteren?
How Can We Improve This Article?
Nog hulp nodig?