Pinkcube blijft groeien en wint voor de 5e keer de FD Gazellen Award

18 oktober 2023 Geschatte leestijd: 2 minuten
Pinkcube blijft groeien en wint voor de 5e keer de FD Gazellen Award

Wauw, Pinkcube heeft voor de vijfde keer de FD Gazellen Award gewonnen! Georganiseerd door Het Financieele Dagblad, worden de snelstgroeiende bedrijven van Nederland bekroond met een FD Gazellen Award. Om kans te maken op deze award, moet je als bedrijf een grote groei doormaken: niet alleen in omzet, maar óók in personeel en winst.

De FD Gazellen Awards

De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de 20e keer uitgereikt aan de snelstgroeiende Nederlandse ondernemingen. Maar deze award krijg je natuurlijk niet zomaar. Daar is ontzettend hard voor gewerkt. Wil je als bedrijf in aanmerking komen voor deze felbegeerde award? Dan moet je namelijk een indrukwekkende, ononderbroken omzetgroei van minstens 20% over een periode van drie jaar (2020 t/m 2022) aantonen. Naast de omzetgroei wordt er ook gekeken naar de groei in het aantal werknemers en naar de winstgevendheid van het bedrijf.

Roze triomf voor onze groei

De 5e FD Gazellen Award is een krachtige bevestiging van onze vastberadenheid en onze toewijding. Tussen 2014 en 2017 wonnen we deze prijs vier jaar op rij. Toen het coronavirus de hoek om kwam kijken, kregen ook wij te maken met de nodige uitdagingen. Maar uitdagingen zijn er om te overwinnen en dat laten wij zien met deze award, die aantoont dat wij blijven groeien.

“Deze vijfde FD Gazellen Award is het bewijs van onze vastberadenheid om onszelf steeds te overtreffen. Bij Pinkcube streven we ernaar om onze klanten constant te verrassen en te inspireren. Onze roze toekomst is er een van de blijvende groei, waarin we blijven innoveren en vooruit blijven kijken.”, vertelt Liselotte Leijten, COO van Pinkcube.

Edwin Kats, oprichter en eigenaar van Pinkcube, vult aan: “Ik ben ongelofelijk trots op het team van Pinkcube en deze indrukwekkende prestatie. Pinkcube begon op de zolderkamer en kijk eens waar we nu staan als bedrijf. We zitten boordevol verdere groeiplannen.”
Deel dit bericht

Bekijk ook deze artikelen