Er warmpjes bijzitten deze winter
Geplaatst op 17 oktober 2022 in Branding

Er warmpjes bijzitten deze winter

Niemand ontkomt eraan: de sky high energieprijzen. Wat doe jij om de energiekosten nog een beetje binnen de perken te houden? Bijna de helft van je energiekosten bestaan uit verwarmingskosten. Hier valt dus veel winst te behalen. Pinkcube heeft de perfecte relatiegeschenken om jou en je collega’s er toch warmpjes bij te laten zitten deze winter. In dit blog hebben we een top vijf gemaakt van onze meest populaire relatiegeschenken om warm te blijven. Onze top 5 relatiegeschenken als opwarmertjes tijdens deze winter:

 

Fleecedekens

Er warmpjes bijzitten deze winter en toch energiekosten besparen? Daar zijn onze fleece dekens anti pluis meer dan geschikt voor! De deken is van een goede kwaliteit en is leverbaar in 14 kleuren.Americano Mok

Nog een relatiegeschenk perfect voor tijdens de winter, onze Americano mokken. Onze mokken bieden dat extra beetje warmte. Hij is stijlvol, low-budget en er is een groot printgebied beschikbaar voor uw promotionele boodschap. Benieuwd naar ons totale aanbod Americano mokken? Bekijk die hier.

 

Thermosfles

Een dubbelwandige thermosfles is een musthave voor de winter. Door de isolerende werking blijft je drank minstens twaalf uur lang warm. Ideaal voor collega’s die vaak onderweg zijn! Benieuwd naar onze andere thermosflessen? Bekijk hier het aanbod. 

Beanie

Er warmpjes bij zitten tijdens de winter? Dan is een gepersonaliseerde beanie het ultieme warme en fashionable kerstgeschenk. Collega’s of klanten kunnen er vast een gebruiken tijdens een wintersportvakantie of op de fiets naar kantoor. Maak van deze beanie een persoonlijk cadeau door de naam van een collega te borduren. 

Tijd voor Glüwhein

Glühwein betekent letterlijk: gloeiwijn. Om glühwein te maken, wordt wijn verwarmd met kaneel, kruidnagel, steranijs en citrusschillen. Hallo winter! Een traditie rondom de kerst is het drinken van een mok met warme glühwein. Glühwein is een hot drankje op alle kerstmarkten. Of een gewilde warmhouder rondom een open vuur buiten in de winter. Het is zover: tijd voor Glühwein!

Voor nog meer inspiratie bekijk hier al onze relatiegeschenken voor tijdens de winter. 

Deel dit bericht