XD Design

Over XD Design

Sinds 1986 is XD Design een gerenommeerde leverancier van promotieartikelen en geschenken. XD Design is een Nederlands bedrijf. Ze hebben kantoren in Nederland, Scandinavië, Engeland, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, de Verenigde Staten, Hong Kong en Shanghai. Dankzij de sterke aanwezigheid in China en hun eigen ontwerpstudio, stellen zij zichzelf in staat om de ontwikkeling van de branche te leiden.

Sfeerfoto

XD Design Anti-diefstal tassen

Als je zeker weet dat je spullen veilig opgeborgen zijn, is reizen een stuk comfortabeler. Dat garandeert deze Bobby Bizz anti-diefstal rugtas & aktentas van XD Design. Deze tas is gemaakt van hoogwaardig polyester en voorzien van reflecterende details voor je veiligheid in het donker. De tas beschikt over gevoerde binnenvakken voor een 15.6“ laptop, tablets tot 10” en al je andere spullen. Het ingebouwde metalen frame houdt je spullen veilig en de tas in model. In de rechter schouderband zit een geïntegreerd slot waarmee je de tas kunt vastmaken aan vaste objecten.

Duurzame producten van XD Design

XD-Design neemt haar inzet voor het milieu serieus. XD Design begon hun reis in 2021 om het gebruik van materialen op basis van fossiele brandstoffen in de collectie tot een minimum te beperken. In plaats daarvan werden gerecyclede of hernieuwbare materialen gebruikt die op verantwoorde wijze zijn verkregen. Door materialen te gebruiken die het milieu minder belasten, wordt er afval hergebruikt, wordt er bespaart op natuurlijke bronnen en hebben we minder uitstoot bij de ontwikkeling van producten. Deze inspanningen resulteren in unieke geschenken met een kleinere impact.

Sfeerfoto

Flex Gym
bag

Bobby Hero
Regular

Bobby Elle anti-diefstal rugzak

Aqua Hydration Tracking Tritan fles

Merken waarvoor we werken

H&M
XD-Collective
XD-Collective
shell