Duurzame relatiegeschenken of groene relatiegeschenken zijn helemaal van deze tijd. Energiebesparend, waterbesparend of juist gemaakt van gerecycled materiaal. Onze eco relatiegeschenken zijn allemaal te bedrukken met uw eigen logo of ontwerp en al vanaf kleine oplage leverbaar. Kiest u ook voor een bedrukt en milieubewust promotieartikel of relatiegeschenk met uw eigen logo?

Ecologische producten bedrukken met eigen logo

In onze Ecostore kunt u uitstekend terecht voor het met uw eigen logo laten bedrukken van milieuvriendelijke producten voor uzelf, als aandenken of als bijzonder relatiegeschenk. Zo geeft u een stevige boodschap af over de maatschappelijke verantwoordelijkheid van uzelf en uw bedrijf. De Ecostore van Pinkcube – specialist in bedrukken – helpt u aan deze behoefte te voldoen middels een zeer uiteenlopend assortiment aan ecologische producten, kwalitatief te bedrukken met uw eigen beeldmerk, bedrijfsnaam of welke (bedrijfs)boodschap u maar wenst.

Bloemen & Planten: origineel en sympathiek

In onze Ecostore ligt de nadruk op milieubewustzijn. Alle promotieartikelen in deze webwinkel zijn dus op één of meerdere manieren duurzaam en/of besparend. Onder de noemer Bloemen & Planten vind u groene kweekproducten. Een wel heel bijzonder relatie- of weggeefgeschenk. Hier vind u bloembollen, zaadzakjes en zelfs hele kweeksets en speciale kerst geschenksets, maar ook kant-en-klare terracotta potjes met bloemenzaad en emmers met tuinkruidenzaad. Uiteraard ook allemaal door bedrukken te personaliseren. En u kunt het zo bescheiden houden of zo groots maken als u wilt!

Bespaarsets: apart en doeltreffend

Onder de vele andere eco-producten van de Ecostore vind u ook de categorie Bespaarsets. Hier geen zaden en potjes maar wèl allerlei handige hulpmiddeltjes om u en uw relaties (of familieleden en vrienden!) tot bezuinigen aan te sporen en u hierbij te helpen. Ook hier in alle soorten en formaten. Bekijkt u bijvoorbeeld in onze collectie de individuele waterbespaarsets, energiebespaarsets en handige douche coaches eens. Maar er zijn ook complete sets voor in huis of op kantoor. Naar uw aanwijzingen te bedrukken (of niet!) met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo, motto of persoonlijke wens voor de ontvangers.

Originele eco-producten voor huis en tuin

Voor in en om huis en tuin heeft Ecostore nog veel meer eco-producten te bieden om u een nóg grotere kans te geven de voor uw bedrijf of situatie best passende keuze weggeefgeschenken te maken. De categorie Huis & Tuin is waarschijnlijk de meest veelzijdige: van snijplanken en saladeschalen voor in de keuken en leuke spaarpotjes en muntsorteerders voor kinderen en volwassenen, tot weggeefvogelhuisjes en een heuse Groene vingers set! Inderdaad, zelfs al had u hier zelf nog niet aan gedacht: ook déze hele functionele geschenken kunt u laten bedrukken!

Drie noemenswaardige categorieën eco-producten

Mogen we u ook wijzen op onze Afvaltassen, Eco Opladers en categorie Electronica? Helemaal toepasselijk voor een milieubewuste uitstraling zijn onze duurzame, herbruikbare draagtassen voor afval – in sets van 2, 3 of 4 – om plastic, glas, papier en metaal te kunnen afscheiden. Een eveneens aan te raden en opvallend relatiegeschenk zijn onze – natuurlijk ook bedrukbare – opladers op basis van zonne-energie. En onder Electronica vind u onder andere stappentellers, tijdschakelaars en bewegingssensoren.

Het conventionelere werk

Wilt u uw klanten iets geven wat ze altijd wel kunnen gebruiken, dan kunt u bij Ecostore ook hiervoor alle kanten uit. We hebben ook allerlei ‘gewone’, milieuvriendelijke, draagbare gebruiksartikelen in de aanbieding, die ook weer volgens uw eigen, specifieke wensen te bedrukken zijn. Onze meer conventionele eco-producten bestaan uit bidons, eco pennen, eco tassen en eco zaklampen.

Offerte aanvragen

Zodra u uw keuze heeft gemaakt kunt u met een paar muisklikken een offerte aanvragen. We leveren ook – graag en vrijblijvend – desgewenst een proefmodel of digitale drukproef. Pinkcube staat garant voor kwaliteit, een snelle levering en vergaande dienstverlening. Neemt u gerust contact op met onze eco specialist voor overleg!