Bedrukte opladers met zonnecollector met je eigen logo

Laad je telefoon, mp3-speler of batterijen op met deze milieuvriendelijke opladers met zonnecollectoren. De zonnecollectoren voorzien je telefoon van stroom op een verantwoorde manier. De opladers zijn allemaal te bedrukken met uw eigen bedrijfslogo en dus perfect om weg te geven. Een ecologisch verantwoord product voorzien van uw logo. De perfecte combinatie. De opladers zijn ook onbedrukt leverbaar.

Opladers bedrukken

Met bedrukte opladers als relatiegeschenk komt uw onderneming goed voor de dag. Opladers met logo of andere gedrukte boodschap zijn een welkom promo-artikel dat veel klanten en relaties weten te waarderen. Onze opladers zijn van een hoogwaardige kwaliteit en hebben een lange levensduur. Wij kunnen opladers bedrukken met iedere gewenste bedrijfsuiting.

Opladers met opdruk

U kunt bij ons een keuze maken uit een ruim aanbod opladers die wij vervolgens bedrukken. Heeft u op korte termijn bedrukte relatiegeschenken nodig? Wij kunnen snel opladers bedrukken en leveren. Kiest u voor opladers als relatiegeschenk? Dan heeft u deze snel in huis. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de opladers goed verpakt naar uw leveringsadres worden verzonden.

Bedrukte opladers in kleine oplage

Een van onze pluspunten is het feit dat u geen enorme aantallen tegelijk hoeft te bestellen. Onze bedrukte opladers zijn in een kleine oplage leverbaar. Dat is wel zo prettig. Uiteraard zijn wij tevens in staat om grote orders aan te nemen en voor u te verzorgen.

Een offerte voor goedkope opladers

Via onze website heeft u binnen korte tijd een gratis en vrijblijvende offerte in handen. Geef uw voorkeuren en aantallen aan en wij zorgen ervoor dat u binnen slechts een minuut een overzichtelijke en goedkope offerte in uw mailbox heeft. Kwalitatief hoogstaande opladers met bedrukking hoeven niet duur te zijn! Opladers bedrukken is onze specialisatie en dat ziet u af aan onze producten.