Geschiedenis

Pinkcube is ontstaan vanuit frustratie. Onze eigen frustratie. Voordat Pinkcube geboren werd hadden we namelijk een internetbureau. Toen we zelf promotieartikelen wilde bestellen merkten we hoe moeilijk dat was.

Dat moest beter, vonden wij! Als pionier in een conservatieve markt hebben we nooit voor de gemakkelijkste weg gekozen. Tegenwoordig worden we vaak gekopieerd. Dat is mooi. Blijkbaar doen we dus iets goed. Bekijk hieronder onze bereikte mijlpalen!

 • Mrt 2009

  Start Pinkcube online promotieartikelen

  De markt voor relatie-artikelen en give-aways was groot en ondoorzichtig. Dat kan beter, vonden wij! Bidonstore.nl is de eerste webshop die live gaat en behoort nog steeds tot een van onze meest succesvolle webshops.

 • Feb 2010

  Pinkcube lanceert 50ste gespecialiseerde webshop

  Zonnebrandstore.nl is een jaar later webshop nummer 50.

 • Mei 2013

  Van zolder naar eerste bedrijfspand

  Na vier jaar groeien we hard uit onze zolderkamer en verhuizen we naar een bedrijfspand aan de Fabrieksstraat in Doetinchem.

 • Nov 2014

  Pinkcube wordt voor de eerste keer uitgeroepen tot FD Gazelle

  Pinkcube is gekroond tot FD Gazelle in de regio Gelderland en behoort daarmee tot de 330 snelst groeiende bedrijven van Nederland in 2014.

  “De bekroning tot FD Gazelle laat zien dat de focus op kwaliteit, duidelijkheid en scherpe prijzen binnen de markt voor relatie-artikelen en give-aways leidt tot grote toegevoegde waarde. PinkCube voorkomt onvoorziene kosten als bestelkosten en instelkosten, specialiseert zich via de 50 best gespecialiseerde webshops in 20.000 artikelen, levert bewust de beste kwaliteit en rekent duidelijke en scherpe prijzen. In combinatie met een snelle levering leidt dit tot een propositie en aanbod dat klanten waarderen, getuige de nominatie voor de FD Gazellen Awards 2014.”

  Pinkcube is FD Gazelle en behoort tot de snelst groeiende bedrijven van 2014!

 • Sep 2015

  Pinkcube wint award voor “Best Online Performance”

  De award voor “Best Online performance 2015” werd voor het eerst uitgereikt op initiatief van vakblad PromZ, ondersteund door branchevereniging PPP.

 • Okt 2015

  Pinkcube 2e jaar op rij FD Gazelle

 • Okt 2015

  Pinkcube verzilverd 24e plek in Deloitte Technology Fast50

  Met een groeipercentage van 436% over de laatste 4 jaar eindigt Pinkcube als nr. 24 in de Deloitte Tech Fast50 ranking.

  Pinkcube verzilverd 24e plek in Deloitte Technology Fast50

 • Okt 2015

  Uitbreiding naar groter pand

  Pinkcube breidt uit op dezelfde locatie met +1500m2 extra ruimte, een nieuwe kantine en meer parkeerplekken voor bezoekers.

 • Nov 2015

  Pinkcube ontvangt High Growth Awards 2015

  Deze Award is een initiatief van Port4Growth, platform voor groeiondernemingen, en haar partners Rabobank, Grant Thornton en Philips. Bij deze jaarlijks terugkerende verkiezing speelt niet alleen kwantitatieve groei een belangrijke rol, maar ook juist de kwaliteit van die groei.

 • Dec 2015

  Nieuw full responsive design webshops

  Onze webshops werken nu ook prima op uw mobiel of tablet!

 • Jan 2016

  30ste medewerker in dienst

  Deze maand verwelkomen wij onze 30ste medewerker!

 • Sep 2016

  Pinkcube opnieuw genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50

  Pinkcube is voor het tweede opeenvolgende jaar genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50. Voor het tweede jaar op rij behoren we nu tot de 50 snelstgroeiende technologiebedrijven van Nederland!

 • Sep 2016

  Pinkcube wint opnieuw “Best Online Performance” award

  Tijdens het PromZ Event 2016 in de Jaarbeurs Utrecht winnen we opnieuw de “Best Online Performance” award. We mogen ons als allereerste leverancier voor de tweede keer op rij beste internetleverancier in de promotionele branche noemen!

  Pinkcube wint opnieuw “Best Online Performance” award

 • Sep 2016

  Pinkcube gaat voor one-domain-strategy

  We gaan werken vanuit pinkcube.nl, dat maakt ons nog flexibeler en van hieruit kunnen we onze naamsbekendheid verder gaan uitbouwen.

 • Sep 2016

  Introductie: Moeiteloos het mooiste resultaat

  Gelijk met onze nieuwe website introduceren we ook onze nieuwe belofte aan onze klanten. Pinkcube maakt het extreem gemakkelijk om het beste promotieartikel te bestellen.

 • Okt 2016

  Pinkcube mag zich voor het derde jaar op rij FD Gazelle noemen!

  Pinkcube is voor het derde jaar op rij door Het Financieele Dagblad uitgeroepen tot FD Gazelle. De prestigieuze award wordt uitgereikt aan financieel gezonde bedrijven die een omzetgroei van minimaal 20% over de afgelopen 3 jaar hebben gerealiseerd.

  Online promotieartikelen leverancier Pinkcube wint opnieuw FD Gazellen Award

 • Okt 2016

  Plek 24 in Deloitte Technology Fast50

  Pinkcube is voor het tweede jaar op rij geëindigd op een prachtige 24e plek in de Deloitte Technology Fast50. Over de afgelopen vier jaar realiseerde we een omzetgroei van 469 procent.

 • Dec 2016

  Introductie selfservice klantenservice

  We helpen u nu nog sneller met antwoorden op simpele vragen en oplossingen voor veel voorkomende problemen. Naast een duidelijk menu moet ook de eenvoudige zoekfunctie en de live chat daaraan bijdragen. Zo hoeft u nooit lang te wachten! Aan de hand van illustrerende korte video’s leggen we u op een duidelijke manier de stappen in het proces uit. Uiteraard blijven we ook gewoon telefonisch voor u klaar staan!

 • Jan 2017

  Pinkcube nu nog sneller

  Zoals u weet zijn wij continu uit op verbetering. Deze maand hebben we een hele mooie performance verbetering doorgevoerd. Onze webshop en klantomgeving werkt nu nog sneller!

 • Jan 2017

  2500ste klantbeoordeling

  Uiteindelijk gaat het maar om één ding; wat vinden onze klanten van onze dienstverlening. Als onze klanten blij zijn, zijn wij dat ook. Deze maand ontvingen wij onze 2500ste Kiyoh beoordeling. We zijn er trots op dat 98% van onze klanten ons aanbeveelt!

 • Jun 2017

  10.000 verbeteringen doorgevoerd op onze webshop!

  Wij willen de beste gebruikerservaring bieden aan onze klanten. Vandaag hebben we daarin een bijzondere mijlpaal bereikt: we hebben 10.000 verbeteringen doorgevoerd op onze webshop!

 • Okt 2017

  Pinkcube 4e jaar op rij FD Gazelle

  Voor het vierde opeenvolgende jaar behoren we tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Deze award is een beloning voor ons gehele team welke elke dag bezig is om het onze klanten gemakkelijk te maken.

 • Okt 2017

  Pinkcube introduceert: Eenvoudig zoeken op thema, branche, doelgroep of budget!

  Richting het einde van het jaar komt bij vele werkgevers weer de vraag op “Wat geven we dit jaar als eindejaarsgeschenk?”. Wij proberen deze keuzestress weg te halen. Met een voorselectie op thema, branche, doelgroep of budget gecombineerd met handige filters is het uitzoeken van relatiegeschenken een fluitje van een cent geworden!

 • Jan 2018

  3.500 klantbeoordelingen op Kiyoh!

  Hier worden wij nou blij van: 3.500 klantbeoordelingen op Kiyoh met een gemiddelde beoordeling van 8.8!

 • Mei 2018

  Introductie handige productzoeker

  Met onze productzoeker zoekt u binnen ons grote assortiment doelgericht naar het best passende promotieartikel. Zoek eenvoudig en snel op leverdatum, budget, gewenst aantal en/of kleur. Dit scheelt u veel tijd en onnodige frustratie en zo vindt u gegarandeerd een geschikt promotieartikel!

 • Okt 2018

  Nieuw: Pinkcube introduceert verbeterd bedrijfsaccount

  Promotieartikelen bestellen wordt nu nóg sneller en gemakkelijker met het nieuwe, verbeterde bedrijfsaccount. Zo kunt u nu bijvoorbeeld met meerdere collega’s vanuit één account bestellen. Handig, alle promotieartikelen van uw bedrijf op één plek!

 • Apr 2019

  Verdubbeling aantal fte's

  We blijven maar groeien! Ons team beschikt inmiddels over 32 professionals die de experts zijn op het gebied van bedrukte promotieartikelen.

 • Aug 2019

  Introductie verzendverpakkingen

  Vanaf nu wordt een bestelling (meestal) verzonden in een Pinkcube doos!

 • Dec 2019

  Sponsoring WarChild

  War Child is een organisatie die zich inzet om kinderen te helpen bij het verwerken van hun oorlogservaringen. Bij deze onafhankelijke organisaties zijn veel mensen betrokken. Deze relaties hebben eind 2019 een gepersonaliseerde Logoloop kaart mogen ontvangen, volledig gesponsord door Pinkcube.

 • Jan 2020

  Introductie leveranciersportaal

  Vanaf nu is het voor onze leveranciers nog eenvoudiger om producten op onze website aan te maken en/of te wijzigen. Een leverancier ziet bovendien meteen hoe zijn toevoeging eruit komt te zien! Dat is pas innovatie.

 • Feb 2020

  8000 klantbeoordelingen

  We zeggen het wel vaker: uiteindelijk gaat het erom dat onze klanten tevreden zijn. Want als onze klanten tevreden zijn met de dienstverlening, dan zijn wij dat ook! Deze maand ontvingen wij onze 8000ste klantbeoordeling. Een echte mijlpaal waar we trots op zijn

 • Feb 2020

  10-jarig bestaan

  Het is tijd voor een feestje. Want in 2020 bestaan we maar liefst 10 jaar. In deze jaren zijn we enorm hard gegroeid. Ook in de toekomst willen we blijven groeien, samen met jou. En daar gaan we dan ook met 100% voor.

 • Mrt 2020

  Top 250 Groeibedrijven

  We zijn onderdeel van de Top 250 Groeibedrijven in Nederland! Als expert in promotieartikelen en relatiegeschenken hebben we een plek verdiend naast bedrijven als Takeaway.com, Picnic en Coolblue.

 • Mrt 2020

  Pinkcube verhuist naar een duurzaam pand

  Het pand aan de Fabriekstraat werd toch echt te krap. Daarom is Pinkcube verhuisd naar het Grutbroek 17 in Doetinchem. Van bijna bij elkaar op schoot zitten naar traplopen om elkaar op te zoeken. En er is meer: dit nieuwe pand is voorzien van energielabel A. Een groene, nieuwe werkplek is als kers op onze (jubileums)taart.

 • Mei 2021

  Compleet nieuwe mobiele ervaring

  Pinkcube lanceert een nieuwe mobiele website. Een snellere mobiele ervaring, de meest geavanceerde technische snufjes, en bovendien een hele nieuwe gebruikersvriendelijke ervaring.

 • Jul 2021

  Nieuwe zoekfunctie

  Nog sneller het juiste promo artikel of relatiegeschenk vinden? Dat kan nu nog beter met de nieuwe zoekfunctie! Zoek snel door al onze duizenden artikelen, filter op je gewenste voorkeuren en bestel nog eenvoudiger.

 • Sep 2021

  Pinkcube op weg naar de top in Val Thorens

  Fietsend, wandelend, of hardlopend, het was een onvergetelijke ervaring! We hebben met ons team een geweldig mooi bedrag opgehaald voor de CliniClowns. Met de opbrengst van de Alpentocht kunnen de CliniClowns afleiding en plezier brengen aan nog meer mensen in een kwetsbare gezondheidssituatie, iets wat in deze bijzondere tijd extra hard nodig is.