Op zoek naar promotionele golfartikelen zoals bedrukte golfballen, tees met uw eigen logo of hele golftassen met uw logo in de tas geborduurd? Bij Pinkcube.nl vindt u alles wat u zoekt op het gebied van bedrukte golfartikelen. Wij zijn de specialist op het gebied van golfspullen bedrukken en golfballen met uw eigen logo. In onze ruime selectie golfartikelen en golfballen vindt u zeker dat golfartikel waar u naar op zoek bent.

Bedrukte golfartikelen van topkwaliteit

Al onze bedrukte golfartikelen zijn van uitstekende kwaliteit en onze bedrukking heeft een zeer goede hechtsterkte. Wij zijn ons ervan bewust dat de golf sport een bepaald schoon kwaliteitsimago heeft. Daarom vinden wij ook dat onze bedrukte golfartikelen dezelfde uitstraling moeten hebben en leveren wij alleen artikelen van uitstekende kwaliteit. Zo kunnen onze bedrukte golfballen tegen een stootje en zijn de bedrukte golfhanddoeken lekker dik. Alleen met topkwaliteit bedrukte golfartikelen slaan u en uw relaties een goed balletje.

Golfballen bedrukken met uw logo

Bedrukte golfballen zijn het meest bedrukte golfartikel. Dat is niet zo gek want een golfballetje is onmisbaar tijdens het golfen. Vaak worden golfballen bedrukt met het logo van een bedrijf,club of toernooinaam. Door de full collour bedrukking zien de bedrukte golfballen er erg fraai uit. Door de putjes in de bal krijgt een golfbal met bedrukking een extra dimensie. Hierdoor is een golfbal met opdruk uitermate geschikt als promotiemiddel voor uw bedrijf of club.

Uw golfartikel met eigen opdruk

Reclame en marketing is erg belangrijk voor uw bedrijf. Door de juiste reclame en een goede marketingmix kunt u uw bedrijf goed in de markt positioneren. Naast het resultaat dat u met goede reclame kunt bereiken is een mooi reclame artikel ook leuk om te geven. Onze designers streven er daarom altijd naar om bedrukte golfartikelen te voorzien van een top bedrukking. Het is belangrijk dat uw bedrijfsnaam of logo goed tot zijn recht komt op het bedrukte golfartikel. Wij zijn dan ook pas tevreden als u dat ook bent. U ontvangt daarom altijd van ons een definitieve drukproef, na uw akkoord gaan wij over tot het bedrukken van de golfartikelen.

Groot assortiment bedrukte golfartikelen

Bij bedrukte golfartikelen denken de meeste mensen al snel aan het bedrukken van golfballen. Naast onze bedrukte golfballen bieden wij ook een uitgebreide collectie golfartikelen die bedrukt kunnen worden met uw beeldmerk. Onze tees, pitchforks, golfpotloodjes of golftaslabels zijn ook leuke originele gife-aways. Deze bedrukte artikelen kunnen ook zeer goed gepersonaliseerd worden waardoor de bedrukte give-away nog persoonlijker wordt. Kijk eens in onze webshop naar de verschillende promotionele golfprodukten en mogelijkheden.