Toon filters
Categorieën
Kleur
Type potlood
  • Mini potloden 1
  • Potloden met gummetje 1
Levertijd
  • 1 - 3 werkdagen 1
  • 5 - 10 werkdagen 2
  • 10 - 15 werkdagen 2

Bedrukte golfpotloodjes met uw eigen logo

U wilt uw bedrijf zichtbaar maken bij een groot publiek. Denk dan eens aan Golfpotloodjes bedrukken. Bedrukte golfpotloodjes zijn een niet opdringerig maar zeer effectief medium om uw naam onder de aandacht te brengen. Golfpotloodjes met logo zijn een leuke give-away bij golf events en de golfpotloodjes met opdruk zijn snel en voordelig aan te schaffen.
Wij zijn leverancier van diverse promotieartikelen en hebben een unieke, simpele prijsbenadering. Vraag een offerte aan en binnen twee minuten hebt u die binnen. De kwaliteit van onze artikelen is gewaarborgd, dus dat geldt ook voor de golfpotloodjes met logo.
Vergelijk
Toon prijs
5 artikelen
Sorteer op:

Golfpotloodjes als relatiegeschenk

U kunt golfpotloodjes in kleine oplage laten vervaardigen maar de goedkope golfpotloodjes zijn juist ook heel geschikt om in grote hoeveelheden uit te brengen. Om de kosten hoeft u het niet te laten. Wilt u snel Golfpotloodjes bedrukken omdat u bijvoorbeeld golfpotloodjes als relatiegeschenk wilt geven bij een gelegenheid die op korte termijn plaats vindt? Dat is altijd mogelijk.

Voordelig golfpotloodjes bedrukken met logo

Golfpotloodjes laten bedrukken is een snelle en voordelige methode om aan reclame materiaal te komen. Golfpotloodjes met bedrukking zijn altijd welkom en zullen niet snel weggegooid worden. Uw naam komt op een positieve en vanzelfsprekende manier onder de aandacht bij uw doelgroep.