Bedrukte baby knuffels met je eigen logo

Ooit al eens gedacht om baby knuffels met bedrukking weg te geven?

Baby knuffels laten bedrukken

Bedrukte baby knuffels zijn een uitstekend relatiegeschenk. Ze geven je bedrijf een kindvriendelijk imago. En wie wil dat nu niet. Het jonge volkje is immers de toekomstige generatie klanten. Je naambekendheid groeit met elke knuffel die je weggeeft en niet alleen bij de kinderen, ook de ouders staan meteen positiever tegenover je bedrijf.

Er zijn goedkope baby knuffels en wat duurdere luxe exemplaren. Plots een relatiegeschenk van doen? Snel babyknuffels laten bedrukken behoort tot de mogelijkheden.
Baby knuffels met logo van je bedrijf levert je meteen meerwaarde. De klassieke knuffelbeer getooid met jouw logo is er in allerhande varianten, maten en kleuren.

Daarnaast kan uit een ongelooflijk groot gamma andere knuffels kiezen zoals boerderijdieren, dierentuindieren, huisdieren en bosdieren.
En als dat nog onvoldoende voor je is, ga dan eens piepen bij de badeendjes. Er zijn cityducks met een stad als thema. Andere zijn dan weer coureur of ruiter of voetballer. Altijd iets vindbaar dat geschikt is voor jouw.

De knuffel zelf wordt niet bedrukt, je kiest een bijpassend accessoire zoals een sjaal, bandana, truitje waarop je logo in verschillende kleuren verschijnt. Je kan dus zowel het dier als je accessoire kiezen tot je iets hebt wat helemaal bij je eigen stijl past.