Toon filters

Bedrukte Badeendjes met uw eigen logo

Bij Pinkcube.nl vindt u naast een zeer groot assortiment knuffels ook een ruime collectie badeendjes. Badeendjes zijn al jaren een bekende verschijning. Badeendjes spreken aan door hun eenvoud en onschuldige imago. In ons assortiment badeendjes vindt u naast normale badeenden in diverse formaten ook themabadeenden. Deze badeenden zijn voeren een beroep of activiteit uit. Zo hebben wij brandweer eenden, schoonmakereenden, pirateneenden en scholiereenden. Zo is er voor iedere organisatie wel een passende eend te vinden. Naast deze standaard en themabadeenden hebben wij ook glow in the dark eenden en badeenden die van kleur veranderen. Al deze badeenden zijn te bedrukken met uw eigen logo en kunnen tot 1 kleur worden voorzien van een logo op de voorzijde.

Vergelijk
Toon prijs
192 artikelen
Sorteer op:

Bedrukte badeendjes

Bent u op zoek naar een origineel cadeau dat de ontvanger niet snel meer zal vergeten? Of wilt u uw eigen verzameling badeendjes uitbreiden? Dan zijn onze bedrukte badeendjes wellicht een optie voor u! Behalve als cadeau zijn badeendjes met opdruk ook leuk om te geven als relatiegeschenk. Wij kunnen uw badeendjes bijvoorbeeld bedrukken met het logo van uw bedrijf. Hiermee kunt u uw relaties een origineel en persoonlijk cadeau bieden, dat hen zeker bij zal blijven. Ook wanneer u slechts een klein aantal badeendjes wilt bestellen, kunnen wij iets voor u betekenen.

Omdat wij iedereen van dienst willen zijn, zijn de badeendjes met bedrukking bij ons ook verkrijgbaar in kleine oplages. Behalve dat badeendjes een origineel cadeau of relatiegeschenk zijn, zijn er meer voordelen voor u. Wanneer u slechts over een klein budget beschikt, zijn badeendjes een uitstekende en goedkope optie. Mocht u de badeendjes op korte termijn willen ontvangen, dan is dat voor ons geen probleem.

Wij kunnen de badeendjes snel bedrukken, zodat u uw bestelling snel kunt ontvangen. U hoeft dus niet langer verder te zoeken naar een origineel cadeau of relatiegeschenk: laat bij ons uw badeendjes bedrukken met een persoonlijke boodschap of het logo van uw bedrijf.