Badeendjes bedrukken

Bedrukte badeendjes zijn leuk voor zowel kinderen als volwassenen! Lekker in bad met zo'n vrolijke eend, wie wil dat nu niet? Badeendjes zijn al jaren populair als versiering en speelgoed in bad. Ze spreken aan door hun eenvoud en het onschuldige imago. Laat je bij Pinkcube verrassen door een ruim assortiment badeendjes in verschillende thema's. Zo is er voor iedereen wel een passende badeend te vinden.

Naast badeendjes bedrukken we nog veel meer leuke items voor in de badkamer. Denk bijvoorbeeld aan ​bedrukte badjassen en ​wellness geschenksets met logo. Een leuke verrassing voor iedere gelegenheid.

Kies het leukste relatiegeschenk

Als je op zoek bent naar grappige relatiegeschenken voor een aantrekkelijke prijs, dan zit je met de bedrukte badeenden van Pinkcube zeker goed. In ons aanbod vind je badeendjes in verschillende kleuren, met glow-in-the-dark effect of eendjes die van kleur veranderen. We hebben de badeendjes verdeeld in verschillende thema's: van duurzame badeendjes tot ziekenhuis badeendjes. Klik op een categorie en je krijgt een overzicht van de leuke eendjes. Per product geven we duidelijk aan wat de beschikbare kleuren zijn. Wil je de meest goedkope optie? Sorteer de producten dan op de prijs.

Badeendjes met logo bedrukken

De gekozen badeend bedrukken we naar wens met je logo of een tekst in één kleur. Vraag een offerte aan en upload je logo. Binnen 1 uur ontvang je geheel vrijblijvend en gratis een digitaal ontwerp, zodat je ziet hoe we de badeenden bedrukken. Ben je tevreden over de bedrukking? Dan gaan we snel voor je aan de slag. De verwachte levertijd staat duidelijk aangegeven bij ieder product. Wil je badeenden laten bedrukken en heb je daar hulp bij nodig? Het team van Pinkcube reageert supersnel via telefoon, mail of chat. Moeiteloos het allermooiste resultaat, daar zorgen wij voor.