Bedrukte knuffelberen / teddyberen met uw eigen logo

Pinkcube is uw specialist op het gebied van bedrukte knuffels, knuffelberen en teddyberen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van knuffels en knuffelberen bedrukken leveren wij u de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Door onze grote collectie knuffelberen vindt u altijd wel een model dat het beste bij uw organisatie past. Zo heeft u de keus uit kleine, middelgrote of grote teddyberen. Wij hebben zelfs een reuze teddybeer van 1,20m hoog! Alle beren worden onbedrukt geleverd, maar zijn te voorzien van een accessoire die wel te bedrukken is, zoals een t-shirt, jas of sjaal.

Goedkope bedrukte knuffelberen

Bent u op zoek naar bedrukte knuffelberen of teddyberen van hoge kwaliteit, waarbij u snel weet wat de kosten zijn? Zoek dan niet verder, maar vraag nu een offerte aan. Binnen 2 minuten na het indienen van uw aanvraag ontvangt u van ons een duidelijke offerte en weet u dus al waar u aan toe bent.

Of het nu gaat om een groot aantal knuffelberen als relatiegeschenk of juist om bedrukte knuffelberen en teddyberen in een kleine oplage: bij ons bent u verzekerd van goedkope knuffelberen met bedrukking. Ons ruime assortiment maakt het mogelijk een bedrukte knuffelbeer naar ieders zin te creëeren. Zo kunt u kiezen voor een knuffelbeer met logo van bijvoorbeeld uw (sport)club of bedrijf. Maar ook in kleine oplage is het mogelijk te kiezen voor bedrukte knuffelberen met logo. Naast de ruime keuzemogelijkheden en scherpe prijs, bent u ook verzekerd van kwalitatief uitstekende bedrukkingen en knuffelberen. Een bedrukte knuffelbeer (ook wel teddybeer genoemd) met uiterst scherpe prijs en een goede kwaliteit is dus bij ons zeker mogelijk!

Wilt u dus snel knuffelberen bedrukken met een eigen opdruk, vraag dan nu nog een offerte aan. U ontvangt een scherpe en duidelijke offerte binnen 2 minuten(!) in uw mailbox en weet dus meteen waar u aan toe bent. Wacht dus niet langer met uw eigen knuffelberen laten bedrukken.